Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

loal, ez kisertetiesen hasonlatos...utanzat? :D vigyazat, hamisitjak :))
Na raktam fel képeket és kitöltöttem az adatlapot
Várom a motorról a kommenteket...bár nem Honda...
Első körben tehetnél fel képed a bicigliről, és kitölthetnéd az adatlapod, az segít, ha tudja az ember kivel társalog.
Jó a humorérzéked ;)
Eddig egyetlen egy sértő hsz-t írtam, azt is a veterán fórumban, azt sem véletlenül, és ez így is van jól. Nade hagyom az uj kolegát kibontakozni.
Bizony, a felnőtt élet nehéz, fel kell készíteni az új embereket a legrosszabbra

Aprilia rs 125 +18
Nyugi, lazaság, jó hangulat(általában:) nyente gecizés, legfeljebb viccelődés.
Vedd fel a fordulatot.
Rocky rutinos cbr tulaj, csak az emo sokat ne szídjad előtte, mert azt nem szereti. Viszont, ha szeretnél mögötte menni egy-egy pályanapon,, egy tokio hotel polo viselésével kivívhatod az elismerését:)
én se komolyan gonodoltam ám csak készítem az rs topicra
Ez így igaz. Ez tényleg humoros volt inkább mint alpári

Félreértések végett, én nem vagyok bunkó, csak jópofa!
Hát nem tom, még sem engem sem Rockyt nem küldték el a pitlibe...
Talán,mert nem szoktunk anyázni....
Ez nagyon rs fórumba illő válasz volt
Ja, és nemmegsértődni, humor!:)
látod ez semmi volt az rs topichoz képest amúgy gratula a motorhoz a néhán bunkó meg ne vegye el a kedved csak poénkodnak nem gondolják komolyan
Finom szólva, elküldted volna melegebb éghajlatra. Oda csak menő versenyzők és profik írhatnak be. Már csak a neved miatt is kiröhögnek meg leköpnek. Ide írsz jobban jársz.
Látom ha itt valaki megkérdez vmit amit nem tud akkor egyből leszedik a fejét azok akik már motorral jöttek ki az anyjukból és mindent tudtak már akkor is....
"a tank arra a végére kell tenni ahova ülök?"
hát lehet ülni a tankra is, de van mögötte az a fekete izé (ülés) a felhasználók nagy része ezt részesíti előnyben, és aról számolnak be rendszerint,hogy jóval kényelmesebb mint a tank! (ha van rajta tankpad, hanincs)

"a és a felnicsíkot azt méterenként vagy hogy adják?:S Na meg azt ragasztani kell vagy hogy kell rárakni?"
Ne méterben adják, hanem kilóra, vagy köbméterre. Egy keréknyi felnicsík, hozzávetőlegesen 80 gram, azaz 0,08 kilo. ugyan ez köbméterben kifejezve: 0,0012 köbméter.
A felnicsíkot általában ragasztani szokták, de mivel látom, hogy te különösen kedveled az extrém kihívásokat, te felteheted 10 centis kapupánt csavarokkal, vagy fel is szegezheted apró kárpitos szegekkel, aha belülről kifelé szegezed, egyből megoldottad a jégmotorozás problematikáját is.
:)
majd megtudod finoman velük,oroszlánketrec az a topic
Miért az RSesek leszedik a fejem vagy mi?
És amikor 0 kilométeres a motor akkor először 500 aztán meg 2000 kmnél kell cserélni az olajat nem? utána meg 4-6000 km-enként?
beirathatnánk hozzá tuningot nyáron
ne tőlem kérdezd! Itt ez a simson-os úr vezette le a nyelvtani bizonyítását
Tankpadra te ülsz rá, az ülésre ragaszd
Ha vinni fox utast, akkor az utasülésre is ragassz fel egyet, fő a biztosnág

(természetesen arra a végére kell, ahol ülsz. Ez attól függ, hogy hova ülsz persze )
a képeken kavicsos a széle...na én attól parázok
centri?
Már miért lenne gáz? Remélem innen is rá tudok venni a sportmotorol pár urat, hogy kinézzenek, jó kis balhé lesz.
szóval,
a miskolci hondának nem tudom a számát.
4000-6000-enként kell olajat cserélni.
igen, jó bele az az olaj amit írtál.
A gumisok 2000-3000-ért dolgoznak jobb helyeken.
A tankpadot oda kell ragasztani ahol hozzáér a dákód a tankhoz.
A tankpad ára változó de mind 10.000 alatt van.
A felnicsíkot ügyesen kézzel fel kell ragasztani és csomagban adják a négyet.

.... ja és nem centirozás, hanem centrirozás....