Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én csak egy vélemény erejéig.

Szerintem nem minden a hírnév... Én a Veszprémi Egyetemen (ami most mér 2 éve ha jól tom Pannon Egyetem néven fut) tanulok, és remélhetőléeg idén végzek is.

A lényeg hogy lehet nem az elsők között van rangsorban, de nem mind1 hogy telik el ez az idő, és mennyi lesz ez az idő. Én 3 év alatt bőven végzek, egy diplomának jó. A jövőben ha dolgozok úgyis azt fogom csinálni amit akkor majd mondanak, mert szakosodni kell, a lényeg legyen valami diploma és kész.

Úgyis tovább tanulok! Legalábbis megpróbálok.
nővérem oda jár.. asszem már vagy 3 éve kb.. de még van neki
látod ezért jó az enyém. rangos, meg szeretem is :D
Barátnőm oda megy, de arra még várni kell egy évet
Én magasról szarok a névre(na jó,azért jó nevű hely ez itt Pécsen),ez itt van egy városrésszel arrébb, és olyan szakon tanulhatok amit szeretek,szerintem ez legalább annyira fontos mint a cím vagy a rang
Na, ha JoeZ is beköszön hogy AHA AHA... akkor már csak egy Corvinus-ost kell kerítenünk
Szevasztok fiúk! PTE AHA AHA AHA
Ja. csak egy szar fősuli... nem olyan menő mint az a magyhírű vidéki oskola
azért itt szarakodok azzal hogy előkerítsem a rangsorokat, közben meg az elöbb fikáztam le hogy milyen szar mondjuk nekem az egész magyar oktatási rendszerrel van bajom. A megélhetési tanárokkal és a béna tantervekkel, egésszen általános isi első osztálya óta (mondom ezt úgy hogy mindig ötös tanuló voltam - gimiben 4-ben még osztályelső is - strééééber )

Cégek véleménye alapján:

Helyezés Intézménynév
1. Budapesti Corvinus Egyetem
2.. Pécsi Tudományegyetem
3. Budapesti Műszaki és Gazdálkodástudományi Egyetem
4.. Budapesti Gazdasági Főiskola
5. Szegedi Egyetem

Fejvadászok véleménye alapján:

Helyezés Intézménynév
1. Budapesti Corvinus Egyetem
2. Pécsi Tudományegyetem
3. Budapesti Gazdasági Főiskola
4. Szegedi Tudományegyetem
5.. Budapesti Műszaki és Gazdálkodástudományi Egyetem
Alma Mater
De van ekonómiánk is
láccik
Jé életemben először használtam itt ezt a jelet:

Téged meg kiafasz kérdezett?
És mondtam már h nincs fizikánk csak elektrotechnikánk !
Talált
az valami műszaki fősuli pesten ha jóltudom
Bánki donátról tud valaki valamit?
Na yo én lépek!Jóéjt!Ha valaki elmegy holnap mocizni, annak széles utat!
párdon,kihagytam a nevet:Kazinczy Ferenc Gimn.
itt
Bazz!
Rocky te nem a Vajda képzőbe jártál Salgótarjánba ? bugázott gazdasái tanszéki főiskola ha jól rémlik
Én ide járok igaz nem gimi se nem szakközép de "amán jó"
http://www.youtube.com/watch?v...
Azt mondta ofőnk, hogyha meghallják h Neumannban végeztél, vhogy könnyebb lesz bejutnod! Olyan Mekintos gépeket vett a suli, h majdnem beszartam, és vett belőle hetet!
Ferences Gimnázium Szentendre
Kalmár lászló szki, szerintem a legszarabb, és valószínű az utcsó középsuli az országban
Baksay Sándor Református Kollégium de hogy a p*be keveredtem ide ?! :O bács megye 9ik legjobbja :S