Szerintem nem minden a hírnév... Én a Veszprémi Egyetemen (ami most mér 2 éve ha jól tom Pannon Egyetem néven fut) tanulok, és remélhetőléeg idén végzek is.
A lényeg hogy lehet nem az elsők között van rangsorban, de nem mind1 hogy telik el ez az idő, és mennyi lesz ez az idő. Én 3 év alatt bőven végzek, egy diplomának jó. A jövőben ha dolgozok úgyis azt fogom csinálni amit akkor majd mondanak, mert szakosodni kell, a lényeg legyen valami diploma és kész.
Én magasról szarok a névre(na jó,azért jó nevű hely ez itt Pécsen),ez itt van egy városrésszel arrébb, és olyan szakon tanulhatok amit szeretek,szerintem ez legalább annyira fontos mint a cím vagy a rang
Ja. csak egy szar fősuli... nem olyan menő mint az a magyhírű vidéki oskola
azért itt szarakodok azzal hogy előkerítsem a rangsorokat, közben meg az elöbb fikáztam le hogy milyen szar mondjuk nekem az egész magyar oktatási rendszerrel van bajom. A megélhetési tanárokkal és a béna tantervekkel, egésszen általános isi első osztálya óta (mondom ezt úgy hogy mindig ötös tanuló voltam - gimiben 4-ben még osztályelső is - strééééber )
Cégek véleménye alapján:
Helyezés Intézménynév
1. Budapesti Corvinus Egyetem
2.. Pécsi Tudományegyetem
3. Budapesti Műszaki és Gazdálkodástudományi Egyetem
4.. Budapesti Gazdasági Főiskola
5. Szegedi Egyetem
Fejvadászok véleménye alapján:
Helyezés Intézménynév
1. Budapesti Corvinus Egyetem
2. Pécsi Tudományegyetem
3. Budapesti Gazdasági Főiskola
4. Szegedi Tudományegyetem
5.. Budapesti Műszaki és Gazdálkodástudományi Egyetem
Azt mondta ofőnk, hogyha meghallják h Neumannban végeztél, vhogy könnyebb lesz bejutnod! Olyan Mekintos gépeket vett a suli, h majdnem beszartam, és vett belőle hetet!
Szerintem nem minden a hírnév... Én a Veszprémi Egyetemen (ami most mér 2 éve ha jól tom Pannon Egyetem néven fut) tanulok, és remélhetőléeg idén végzek is.
A lényeg hogy lehet nem az elsők között van rangsorban, de nem mind1 hogy telik el ez az idő, és mennyi lesz ez az idő. Én 3 év alatt bőven végzek, egy diplomának jó. A jövőben ha dolgozok úgyis azt fogom csinálni amit akkor majd mondanak, mert szakosodni kell, a lényeg legyen valami diploma és kész.
Úgyis tovább tanulok! Legalábbis megpróbálok.