Bocs a tájékozatlanságom miatt, de régebben ameddig hoztak be fojtottakat is, akkor sem hiszem, hogy sok szót eljetettek rólla. De tudtommal, van még ahol forgalmaznak fojtottat.
Én egy sréccal csináltatam!van itt a topic-ok között egy olyan hogy Motormatricák.Na oda írjon és ott mindenre válasz kap!A munkája nagyon jó és olcsó!
Énis láttam CBR-t 140-el meni ... Még az apriliaval mentem utána... Egy baj volt csak, hogy lejtő kellett neki, plussz a srác vagy 20 kg-al volt könnyebb, mint én... Ellenben azon a lejtőn az aprilia a kb 18 e -et futott dugóval 160-at ment óra szerint... (hozzáteszem, előre megbeszéltük, hogy nincs száguldozás, de nem bírták ki a 110 körüli tempót... Ellenben a 110-120 hoz is rendesen lehasalt rajta a srác....
Valószínűleg azért írtak 120-at mert azt sík úton tudja hozni, nagyobb termetű emberkék alatt is, amúgy meg én most nem az apriliát akarom leszólni, ne értsétek félre, de azért az aprilia standon sem a fojtott verzióra verik a nyálukat, hanem mindig csak a 30le-t hajtják, vagy még többet, meghogy 170-et megy.
csáó nah az a hejzett hogy mikor megveszed a kis cbr-t azt mongyák hogy 120 a vége a gyár szerint... és még ami kijön belőle nem okoskodni akarok ezt énse értettem de én 142-143 körül mentem vele max és az óra 10-12őt csal eztis tudom nah de ez akkor is 130.... nah mindegy szerintem haggyátok abba a vitázást mert semmi értelme hogy 120 vagy 140 et megy jó és kész! nah pá mindenkinek további szép estét! (helyesírásért bocsi)
mondjuk lehet ott van a dolog nyitja hogy ezek a cbres gyerekek nem valami nagydarabok.
de még mindíg nem értem hogy akkor a gyári adat miért 120? gondolkozzatok.
ha menne ténylegesen akár 130-140et, minden promóciós brossúrában azzal dicsekednének! Sőt, a honda a világ faszáig elkürtölte volna, ha a kis 14lovas faszköszörűből kihoztak volna valaha 140et. na vajon miért nem tettéK?
Csak azért nem mindegy mennyit megy,mert én sem ültem a vásárlás előtt 125 CBR-en és én is bedőltem a 135-140KM/h sebességnek meg a 110-115-ös utazónak.Szóval nem egyNSR,RS,RG meg ilyenek. De ettől függetlenül király gép nem bántam meg. Ajánlom mindenkinek. Majd a lányomnak adom ,én meg veszek valami 600-ast.
nem értem mi a pinát kellett volna reklámozniuk a fojtott rsen? az nem egy önálló modell, csak a rendes rs125 (30) lo eu normás lebutított változata.