képzeld el nem hiszem azt hogy a motorozás a végsebeségről szól a kis ciberrel 110-nél nem járok gyorsabban mert nem akarom szétpörgetni csak néha huzatom ki ha valami jó minőségű úton megyek ami Magyarországon olyan ritka mint a fehérholó és edig öszessen motorral 20ezer km-ert mentem 1 balesetem volt amikor a részegek belém száltak kocsival na az érdekes volt de akor még az mbx-em volt
Beszállhatok a játékba? Én mértem gps-el és mikor 50-et mutat az óra akkor is csak, 43-mal mész... 140-et meg ha mutat az óra, örülhetsz ha a gps 130-ig felmegy.
én már mentem óra szerint 140-et vele. A Hungaroring célegyenesének a végén meg mindig felkúszik 135-ig a mutató. Azt nem tudom pontosan hogy mennyit csalhat az óra, de szerintem kb. 10%-ot.
bocsi de nincs rád időm...Röviden annyi h az xx és a bmw óra sem pontos.13 lovas motorral egyenes úton hátszél nélkül te sosem fox menni 140 nel és énsem veszexek.Csak a kisgyerekek azt hiszik hogy A Motorozás a Végsebességről Szól...
na de mit értettél azon hogy mentem-e már nagyobb motorral mi köze a 2-nek egymáshoz? erre vagyok csak kíváncsi és nem megy a cbr 140 felett hanem 140-nél megál a mutató , de szerinted az sem pontos ha másal lemériik biztos az 1100xx orája meg a bmw orája is csal
Áááá, most beteg voltam... nem tudtam kimenni... holnap meg műtenek, hétvégén nem leszek itthon, vasárnap anyám szülinapja, hétfőn meló, délután dolgom van....
Hát hátsó jobb idom van a garázsban de az elméletileg a mostani tulajé... de ő meg romániába lakik... mind1, nem adom oda senkinek , nekem olasz volt! polini hengerrel...
Elég volt a veszekedésből gyerekek, játszatok normálisan