Nah helo mindenki!
A hétvégére összehoztunk egy kis motorozást itt Debrecenben és a lényege h már vagyunk 4en cbr-esek! ha lenne még vki aki betársulna ebbe a lassan már cbr találkozonak nevezhető motorozásnak az szoljon bátran!
Akkor ha megveri a karbis cbr az újat hol van az újnak az a nagyon kicsi lóerő előnye? Mondjuk az a kis plusz "erő" simán eltud veszni két pilóta különbségében szerintem
stoppie. Holnapra írd le százszor. Gondoltam hogy erősebb a karbis, na de ne nevettess már hogy 20km/h-val jobban megy azért mert karbis... Max van köztük 2 lóerőnyi külömbség, de könyörgöm attól nem fog 20-al jobban menni ...
Én nem azt mondom h a teszetelök seggek csak ők a gyári átételel mentek vele nekem meg egész más átétel van rajta! Amugy szívesen kiprobálnám akkár a 2007-est is!
kényelmes. jól szellőzik. jól néz ki. és már védett is mikor tavasszal elkaszáltak.
A hétvégére összehoztunk egy kis motorozást itt Debrecenben és a lényege h már vagyunk 4en cbr-esek! ha lenne még vki aki betársulna ebbe a lassan már cbr találkozonak nevezhető motorozásnak az szoljon bátran!
Vagy este leszel?
Amúgy nekem van CBR is. 120-nál az istenért nem megy többet. Ok 100 kg vok. Biztos nem alám gyártják a gépet, de 120nál kalap kabát ....
A cibere kmóra honnan veszi a jelet?