Hali!
Hát el kell döntened,hogy Smoto""Sport moci kell""
De én biztosan a cbr-t vagy a yzf-et választanám.Na inkább a Hondát lehet hogy csúnyább de nagyon megbízható.
Hali!
Apummal nagyon válogatunk a 125 - s kategóriában, csak ugye azt nem akarjuk, h 3 - 4 lóerővel erősebb moci, mert akkor ugye valjuk be nincs értelme, szerintetek megérné egy 125 - s ciberke?A 125 - s kategóriával az a baj, h nem fejlesztenek, yo mondjuk most jön 3 új is, de amúgy nem!Miben gondolkozzunk szerintetek?Ezek a lehetőségek vannak---- (XT125 SM, YZF 125 R, CBR 125, DRZ 125, GSX -R 125)
Megvettem nsrt az első dolgo az volt hogy lebontottam az összes idomot, aztán le a tank, légszűrő, karbit kikaptam, kicsit kipucoltam, pedig igazából nem volt baja
Hát igen.Énis soxor kiszedek ,széttkapok olyan dolgokat a mocimon,aminek semmi baja sincs...Csak kíváncsiságból,meg mert szeretem bütykölni a kicsinkót
Hali! felétek milyen idő van? mert nálunk 13 fok volt és én is gurultam egyett remélem ennél roszabb idő már nem lesz lehetséges hogy már a tavasz közeleg
Hát el kell döntened,hogy Smoto""Sport moci kell""
De én biztosan a cbr-t vagy a yzf-et választanám.Na inkább a Hondát lehet hogy csúnyább de nagyon megbízható.
Bár a te súlyod alatt, még ezek is elég jól mehetnek...
Apummal nagyon válogatunk a 125 - s kategóriában, csak ugye azt nem akarjuk, h 3 - 4 lóerővel erősebb moci, mert akkor ugye valjuk be nincs értelme, szerintetek megérné egy 125 - s ciberke?A 125 - s kategóriával az a baj, h nem fejlesztenek, yo mondjuk most jön 3 új is, de amúgy nem!Miben gondolkozzunk szerintetek?Ezek a lehetőségek vannak---- (XT125 SM, YZF 125 R, CBR 125, DRZ 125, GSX -R 125)
Nembaj,helyette megnyírtam egy ford probe-t