Na adsz 1 Gps-t akor azzal lesz mérve Ja meg különben is nagyon tudod hogy menyit megy a mocim te már anyit mentél vele hogy..... Birom ezt a Sok okoskodást ezzeken akorát röhögök ügyes vagy így tovább
Na ezért szerettem az mtxemet, az megfelelt ennek...
Az nsr se ment túl sokat, de az nem is gyorsult , vagy dugót kellett volna cserélni, vagy inkább kipuffot...
Lehet télleg nemígy kellene reagálni bocs csakmár megy az agyamra h melyik motor mennyit megy...A motorozás sosem erről szólt...Senkisem a végsebesség miatt vesz motort
Igen képzeld nemmegy 140 et a motorod...Mégha faterod megy melletted bmw vel akkorse,ésha kamerázza mindezt,akkorse...Amugymeg hiába is kamerázná,mert amit az órád mutat az lófasz...
Mosön! nem muszály elhinni majd ha megszervezed azt a cbr talit tavaszal meg mutatom meg tavaszal lesz videóm igérem olyan vidit csinálok hogy fater jön melletem bmw-vel és felveszi menyit mutat az óra meg azt hogy melletem jön és akor majd lehet kötekedni hogy nem megy 140-et
Reggelt!
Tényleg nem szoktam nyitogatni azt a könyvet, de nem is kell.Azért kérdeztem, mert szerintem kicsit gyéren néz ki, ha 1 moccnak ilyen kis vékony kerekei vannak, mint pl Scarabeo! De ez jó!Apummal ma megyünk megnézni a Ciberkét!VAgy, ha ma nem jön össze, akkor hétvégén!
Az nsr se ment túl sokat, de az nem is gyorsult , vagy dugót kellett volna cserélni, vagy inkább kipuffot...
Nemgond ha csak 120 al megy el 1 moci,de gyorsuljon nagyot és jól lehessen vele kanyarogni
http://motorinfo.hu/news_new.php?nid=7044&cat=&mid=10
03
Tényleg nem szoktam nyitogatni azt a könyvet, de nem is kell.Azért kérdeztem, mert szerintem kicsit gyéren néz ki, ha 1 moccnak ilyen kis vékony kerekei vannak, mint pl Scarabeo! De ez jó!Apummal ma megyünk megnézni a Ciberkét!VAgy, ha ma nem jön össze, akkor hétvégén!