nekem is elég jól le van vörösödve de nekem a dob is barnul ugye még a gyári dob van rajt és középen meg a 2 végén a hőtöl kezd barnulni azon gondolkodom h ujra krómoztatóm vagy lefujatom feketére
Hát oot kapja a legnagyobb meleget és a legtöbb koszt az első keréktől. Robogón is a bloknál a csonk mindig oylan ronda vörös de nem hinném hogy kirohad enyém már 27000-et simán kibirt pedig nem csak képről láta az esőt de le se mostam sürün.. De pár ezer kb után ugy néz ki a legujjab motor is.
Túlnyomó tobbségében biztos nem rozsda mert levettem az egész rendszert és lepolíroztam és ilyen barna ráégett sárszerű valami volt de alatta az biztos hogy rozsda volt!Vagy túl ritkán tisztítom a kipuffot
Újabb közérdekű kérdésem Nektek is zsozydásodik a kipofogótok mert nekem a könyökön már kezdenek a rozsda 1. jelei megjelenni És arra a döntésre jutottam hogy le fogom galvanizálni.
Vélemény esetleg
Ez az én is mentem tegnap laza 35km-t.. de ami anyi idő alat tölt az aksin az semi azt simán leveszi a tompítótt ami álandóan ég nekem ez az egy nem tetszik ebbe a motorba...
A sok állástól a karburátorból kicsapódik a trutyi ,azt pedig nehéz kitakarítani. Tavasszal sok rotációs kapát,fűnyírót,motorkerékpárt hoznak,hogy takarítsam ki a karbit.A másik ok: az aksit én nem veszem ki,nem árt neki a töltés!De ha az idő engedi nem árt menni 1 kört, így a fék a teleszkóp minden mozog 1 kicsit.
Miért izél mindki ezen az inditáson? NEkem a robogóm kinnt áll egy fedet helyen vizet nem kap de uyganoylan hideg van mint máshol az udvarba. Egy hónapig nem inditotam el ot rohadt egy rugásra elindult. NEm kel itt inditgatni főleg egy cbr-t mindig indul az.
Hali!
Mindjárt elérjük/itek az 1000. oldalt! Nekem ma nincsen suli, mert osztályozó értekezlet van, banketra meg nincs kedvem menni, főleg h ilyen szar az idő! Szerintetek jól nézki a fekete - fehér CBR?
Ma szabadnapos vagyok szal teszek veszek a házban, rendet rakok, leápolom a bőrszerkom stb. és az elöbb kitoltam a ház elé a kisCBR-t hogy picit had járjon mert október óta nem indítottam be.
Az persze alap hogy pöcre indult de basszus, már full kiment a fejemből hogy milyen vadállat hangja van Kár hogy esik az eső. Elvittem volna egy körre.
Vélemény esetleg
Én is meglepödtem az ennyém hangján amikor multhét szombaton beínditottam. Valahogy oktober otta nem hallotam a hangját és peszre rögtön índult!
Mindjárt elérjük/itek az 1000. oldalt! Nekem ma nincsen suli, mert osztályozó értekezlet van, banketra meg nincs kedvem menni, főleg h ilyen szar az idő! Szerintetek jól nézki a fekete - fehér CBR?
Az persze alap hogy pöcre indult de basszus, már full kiment a fejemből hogy milyen vadállat hangja van Kár hogy esik az eső. Elvittem volna egy körre.