most hogy fizetős lett az állami is most azért estek nem kicsit a pontszámok. Tavaly simán fölvettek volna államira azzal a ponttal amivel tavalyelött csak költségesre jutottam be. Idén szerintem csak úgy mókából újrafelvételizek.
Jólvan hagyjuk ezt a dolgot. szavaidról meg eszembejutottak DJ BÁRÁNY SZAVAI: HIÁBA MONDTAM NEKI MENJEN EL A PICSÁBA, SZŐRÖS VOLT A PINÁJA ELKÜLDTEM AZ ANYJÁBA, HÁT BOROTVÁLJA
sajna ez van én tegnap írtám kisérettségit hát ..... :S grrr nem lesz egyszerű de ez van de mondjuk gmimiből gooo szakmát tanulni aztán majd megláttjuk mi lesz. sztem 95% hogy nagyautóban fogom nyomni a gázt
vicces ja. volt 3 emeltszintem érettségin (ebből 2 volt 95% felett (angol, töri)), meg matek emeltszintem) + középfokú c nyelvvizsga+ ecdl vizsga, és a pontjaim alapján (136ot számoltak a jogon, ahova most járok a közgázon 126ot), és ennyi ponttal is csak a költségesre jutottam be. el lehet gonolkodni a most érettségizőknek hogy ha kemény helyre akarnak jelentkezni, akkor mocsokmód oda kell tenniük magukat.
HondásPisti, kb. 10x olvastam végig, de akkor sem értem mit akarsz mondani.
elmondok egy szép nagy különbséget.
a cbr gyárilag 15 ló.
az rs meg lefojtva 15 ló.
mit a pinámat kéne azon hirdetni hogy a 15lovas nem megy csak 130at, HISZEN ez egy a szabályok miatt realizált fojtás, és MINDENKI TUDJA HOGY EREDETILEG 30 PACI.
annyira akarod pedig, csak nem értem mit. MIről akarsz meggyőzni?
mit kapsz? lófaszt :DDDDDd
jelenlegi bolognai rendszerben ált. BA (alapképzés) 6félév, BSC (mesterképzés) 4félév + PHD :)
Fizetni, fizetsz hát fene az anyád, nehogymá ingyér tanuljál :) énis fizetek, nem is keveset!
Na beszéljünk valami értelmes témáról, ami mondjuk nem ide tartozik, de azért próba cseresznye...
Ha most én elmegyek fősuliba, akkor a 3 év után mit kapok? És ha mesterképzésre akarok menni akkor ott kell fizetni? Mert halottam én már sokmindent...
mivel az a fojtott verzió sem megy jobban 140-nél ezért is nem reklámozták ugyanúgy mint ahogy a cbr-nél sem reklámozzák azt, hogy 130-140-et megy, kb ezt akartam kihozni
elmondok egy szép nagy különbséget.
a cbr gyárilag 15 ló.
az rs meg lefojtva 15 ló.
mit a pinámat kéne azon hirdetni hogy a 15lovas nem megy csak 130at, HISZEN ez egy a szabályok miatt realizált fojtás, és MINDENKI TUDJA HOGY EREDETILEG 30 PACI.
annyira akarod pedig, csak nem értem mit. MIről akarsz meggyőzni?
jelenlegi bolognai rendszerben ált. BA (alapképzés) 6félév, BSC (mesterképzés) 4félév + PHD :)
Fizetni, fizetsz hát fene az anyád, nehogymá ingyér tanuljál :) énis fizetek, nem is keveset!
Ha most én elmegyek fősuliba, akkor a 3 év után mit kapok? És ha mesterképzésre akarok menni akkor ott kell fizetni? Mert halottam én már sokmindent...