Hali!
Apummal megbeszéltem, hogy elmegyünk megnézni a CBR -t!Nekem fehér- szürke(vagy az fekete? ) ben tetszik!Ugye nincsenek ilyen virsli kerekei a CBR nek?
ma picit gányoltam a vasnak egy hűtővédőt. kőfelverődés ellen fasza.
leugrotam a tuningshopba vettem csirkehálót majd egy 20x 100 cm darabal távoztam a honom alat.
fekete eloxosat választotama mert ment a hűtőmhőz. hasznos kis szar aszem mehetnék a dakara ha lenne.
Nagy kérdésem volna. cbr 125 malossi 166 cm hengerel kapcsolatosan. ha lecserélem malosi hengere
erősebb lesz de azt mondták hogy nyitot kipuff is köll hozzá.
a másik dolog: ha megvan a malosi kit nem basza szét a blokot belülről. pl a hajtókart csapágyakat , váltot, hajtár rendszert?
ja + menyivel zabálna töbet? 2.7--3.5 lityó helyet
köszi üdv
én nekem is CBR lesz vagy vmi 6 kilós ősszel de addig másra megy a zsé és asszem így idén pályázni se fogok tudni vele de nem baj majd szépen csinálgattom a garázsban de msot vennem kell dugót tuti, remélem hengert nem kell. 2t 32ezer után mondta hogy ennyi elég lesz. Bár sztem jól bírta
hát én úgy hallottam h a cbr150 nek ugyan az a blokja mint a 125ösnek csak a henger nagyobb ha ez igaz akkor vegyél 1 gyári 150eshengert (foggalmam sincs h hol) és így a blokkot se vágod szét mégis jobb lessz a teljesítmény
Hali!
150 ccm-es hengert lehet venni a cbrhez meg ha igen akkor mennyiért és kb hány lovat dob rajta vagy egyéb tuningkütyük pl sportdob vagy nemtudom még micsoda...
Apummal megbeszéltem, hogy elmegyünk megnézni a CBR -t!Nekem fehér- szürke(vagy az fekete? ) ben tetszik!Ugye nincsenek ilyen virsli kerekei a CBR nek?
ma picit gányoltam a vasnak egy hűtővédőt. kőfelverődés ellen fasza.
leugrotam a tuningshopba vettem csirkehálót majd egy 20x 100 cm darabal távoztam a honom alat.
fekete eloxosat választotama mert ment a hűtőmhőz. hasznos kis szar aszem mehetnék a dakara ha lenne.
Nagy kérdésem volna. cbr 125 malossi 166 cm hengerel kapcsolatosan. ha lecserélem malosi hengere
erősebb lesz de azt mondták hogy nyitot kipuff is köll hozzá.
a másik dolog: ha megvan a malosi kit nem basza szét a blokot belülről. pl a hajtókart csapágyakat , váltot, hajtár rendszert?
ja + menyivel zabálna töbet? 2.7--3.5 lityó helyet
köszi üdv
150 ccm-es hengert lehet venni a cbrhez meg ha igen akkor mennyiért és kb hány lovat dob rajta vagy egyéb tuningkütyük pl sportdob vagy nemtudom még micsoda...
Max csak 6 év
Tényleg nem kell a kipu a leendő rr-re?