Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

190/60 as krosszgumi ráadásul
190/60-as!
190es hátsó guma van rajta...
Hali!
Apummal megbeszéltem, hogy elmegyünk megnézni a CBR -t!Nekem fehér- szürke(vagy az fekete? ) ben tetszik!Ugye nincsenek ilyen virsli kerekei a CBR nek?
hilo buék

ma picit gányoltam a vasnak egy hűtővédőt. kőfelverődés ellen fasza.
leugrotam a tuningshopba vettem csirkehálót majd egy 20x 100 cm darabal távoztam a honom alat.
fekete eloxosat választotama mert ment a hűtőmhőz. hasznos kis szar aszem mehetnék a dakara ha lenne.

Nagy kérdésem volna. cbr 125 malossi 166 cm hengerel kapcsolatosan. ha lecserélem malosi hengere
erősebb lesz de azt mondták hogy nyitot kipuff is köll hozzá.
a másik dolog: ha megvan a malosi kit nem basza szét a blokot belülről. pl a hajtókart csapágyakat , váltot, hajtár rendszert?

ja + menyivel zabálna töbet? 2.7--3.5 lityó helyet
köszi üdv
Nehezen...
én nekem is CBR lesz vagy vmi 6 kilós ősszel de addig másra megy a zsé és asszem így idén pályázni se fogok tudni vele de nem baj majd szépen csinálgattom a garázsban de msot vennem kell dugót tuti, remélem hengert nem kell. 2t 32ezer után mondta hogy ennyi elég lesz. Bár sztem jól bírta
Nemnagyon, de bízd rá Tuning-ra. Ő bármit el tud adni
hát én úgy hallottam h a cbr150 nek ugyan az a blokja mint a 125ösnek csak a henger nagyobb ha ez igaz akkor vegyél 1 gyári 150eshengert (foggalmam sincs h hol) és így a blokkot se vágod szét mégis jobb lessz a teljesítmény
Roki új gép miko lesz?
Jó pénzért mindent lehet amúgy a 150-es 4szelepes henger 21 lóerő. A 166-os malossi 2 szelepes pedig 19 LE. A malossi henger 80-90ezer jó magyar pezó.
Hali!
150 ccm-es hengert lehet venni a cbrhez meg ha igen akkor mennyiért és kb hány lovat dob rajta vagy egyéb tuningkütyük pl sportdob vagy nemtudom még micsoda...
Ja Esetleg nem tudsz vkit akinek kell?
Arata van rajta
ÁÁÁ 100Évig nem tart
Max csak 6 év
Tényleg nem kell a kipu a leendő rr-re?
új vas mikor lesz Rocky?
Újabb 100 éves hitelbe vered magad?
ja bocsi leo vince SBK 45000FT Egy nulla lemaradt
WATERPROF te lüke
4500?
Hát. Megáll benne a víz ha elázok az biztos de amúgy van a Primato-nak vízálló változata, Primato WP a neve... mint White Power
Köszi az infót! Amúgy mennyire vízálló?