hát figyelj ha te ennyire vágod, meg a tesztelők iyen seggek, sztem a 2009-es modell fejlesztésében és tesztelésében részt vehetnél, csak jelezd feléjük a szándékodat!
A 120-rol annyit h az probapadon mért addat vagy a tesztelök által valott adat akik nem ismerik még annyira a motort és csak mondanak egy végsebességet amit már elértek vele! Én több mint 2 éve hajtom szóval ismerem már egy kicsit a cbr-t!
Oké csak egy baj van: Nem szeretem a sört csak a töményet!
bele a zsebbe a gps-t azt utána leolvasni a maxot...az a bibi,hogy még nem találtam rajta ilyen funkciót
meg nehogy már akinek 700-a van új cibrire az nem talál otthon egy gpst,próbáljátok már meg,aztán utána jöjjön a 140
Tyt te mere lax? nyáron megnézhetnénk de az én mocimat mértük a bmw-nkel az 133-at mutatott meg egyik 1100xx-es haver is mérte nála meg 143-mat szal nem hiszem h sokat csal
ha az óráról elhinnéd akkor hülye vagy. A futurámba nem megfelelő alkatrész miatt a km óra 200 után még szépen ment, a skála nélküli magasságokig, kb. 230ig (160kmh) (mondom, nem megfelelelő alkatrész!)
ha most felvettem volna hogy száguldozok "220"al, akkor elhitted volna? :D
na itt az idő, hogy megmutassátok mit tudnak a kis ciberék :))
Oké csak egy baj van: Nem szeretem a sört csak a töményet!
meg nehogy már akinek 700-a van új cibrire az nem talál otthon egy gpst,próbáljátok már meg,aztán utána jöjjön a 140
ha most felvettem volna hogy száguldozok "220"al, akkor elhitted volna? :D