DADIS PFPFPF teneked mia faszom szupergéped van? ami mindent überel? Huzzá má innen a francba hagyjál minket a szarjainkkal elpöfögünk csak ne rontsd el a napjainkat a te szánalmas hozzászolásaiddal biztos ien kis pöcs vagy aki itt éli ki magát amugymeg mindenki szopatja ennyi
bencce lattam nagykovacsit irtal, akkor gondolom namvagy tole tul messze, mivelis en ott lakok
tehat ha akarsz gurulni 1 kimeloset akkor gurulhatunk is akar barmerre... csak menjek valamerre es ne 1edul, meg nemart egy olyanis aki tapasztalt, hatha tud valami okosat mondani a technikamra
az mennyire terheli meg a cbr emet, hogy tel elott, volt 1 honap, amiben meg tudtam motorozni, akkor ultem fel eloszor a mocimra, es le is mentem vele 2e km-et, az elso 600-700 km et 6-7e fordulat fole nemvuttem (kimeltem... ahogy eloirtak) majd onnan kb 1,5e ig 10e fole nemporgettem, de onnantol kezdve 11,5e nel valtok
kb 3 hete vettem elo, azota mar bele is tekertem 1200km-t
varhatoan meddig fogja birni szegenyke?
es alltalaban mindig csutkara huzom, es viszem ameddig megy, kanyarok elott ha kell nagyot fekezek...
én ugy vagyok ezzel hogy mindegyik javitása pénzbe kerül,az meg kevés van nem szoktam bántani a mocijaimat.Fogyasztás 125 2t 4l/100km-250 2t 6-7l(ha küldöm 10l)cbr???
én pl motorozni full nyugodtan el tudnék menni cbressel... tisztában vagyok vele h nem száguldozás lenne belőle, de egy kanyargos szakaszon még poén is lehet... multkor mivel az összes RS-es otthon szerelt, kiementem nagykovácsiba egy ROBOGÓS haverommal. yamaha jog! mekkora gáz geci, robogóssal mentem, inkább le kellett volna biztos köpnöm, igaz h a legjobb haverom de mind1. szarok én rá baszki h azt a fél órát 45km/h-val kellett megtennem egy 10éves szemét mögött... elnézelődtem és legalább nyugodt voltam, hogy ez alatt nem lesz semmi baja a mocinak...
Na mentem aludni,, kikell aludni ezt a mai fórumozást :)
Akkor jó motorozást! :D
Szerintem én nem fogok túlsok újat mutatni neked, 1 éve van jogsim csak
tehat ha akarsz gurulni 1 kimeloset akkor gurulhatunk is akar barmerre... csak menjek valamerre es ne 1edul, meg nemart egy olyanis aki tapasztalt, hatha tud valami okosat mondani a technikamra
az mennyire terheli meg a cbr emet, hogy tel elott, volt 1 honap, amiben meg tudtam motorozni, akkor ultem fel eloszor a mocimra, es le is mentem vele 2e km-et, az elso 600-700 km et 6-7e fordulat fole nemvuttem (kimeltem... ahogy eloirtak) majd onnan kb 1,5e ig 10e fole nemporgettem, de onnantol kezdve 11,5e nel valtok
kb 3 hete vettem elo, azota mar bele is tekertem 1200km-t
varhatoan meddig fogja birni szegenyke?
es alltalaban mindig csutkara huzom, es viszem ameddig megy, kanyarok elott ha kell nagyot fekezek...
Sőt chris15 RS-e úgyis le van fojtva, max 120at megy, szal ha megyünk valahova beszólok ide is