Mitogeri 2 lappal ezelött megmondta a frankót, egy 2t 125-öst pl mitot nemlehet egylapon említeni ezzel a cbr125 bizbasszal.. Említsük akkor egy malaguti f12-es robogóhoz :D 2t 70ccm. :D
de ahogy néztem az adatlapod elég jól leteszed a térded, ezt közúton is meg tudod tenni vagy csak parkolóba megy meg pályán?? mármint van olyan kanyar ahol le tudod tenni??
gondolod vissza tudná hozni???
a volt NSR-emmel én is gyorsultam a bátyám CBR-e ellen, tudod meddig tartott? én fölpörgettem a mocit mint az állat ő meg alapjáratról indult, mikor elindultunk a mocim 1 orrhosszal előrébb volt akkorát ugrott de mikor kapcsoltam a 2.at akkor a CBR már elöttem volt és többet nem is láttam! lehet nem 1 seggrakéta a CBR, de nem fogja megverni egy 50ccm-es szar, méghozzá nem 1 ilyen szánalmas vezetővel
egyébként nem tom de kiállnál egy 125ös cbr ellen... kezdjük azzal h ugy indulna el a cbr h 3X körbemotoroz téged, aztán mire felköcséled valami húzosabb fordulatra akkor esetleg visszahozod, de utána meg jön a mocid vége, ami mellett majd megint csak elmegy a cbr....
Jamal jól mondja! Egyszer csak bejön ide és fikázni kezd mindent, és nem érti meg amit az ember mond neki, mert biztos nem beszél magyarul pákó! Ugyhogy az ő nyelvén kell hozzászólni! Takarodzsjál inzsen a 2t vs 4 t tpikzsba! De ez a csávó ezt csinálta a tzr 50-be is. Ez már gyorsulási versenyt rendezhetne amennyit itt irogatott. Hé rocky na mit dobott a sportlégszűrö a cbr-en?
fasza gyerek vagy ha az 50esből kihosztál 120at, de nehogy azt hidd hogy hamarabb leéred mint egy 125ös legyen az a CBR!!!
de ha ilyen faszán gyorsul akkor szerintem neked le is kellett zárni az autópályát hogy kipróbálhasd és még a vadászrepülő se ért utol!komolyan mondom én is veszek egy 50est ha van még 1 ilyen fasza motor!de had kérdezzem már meg, véletlenül nem 250nél teszed a 6.sebességet??
Mekkora láma vagy rspako, pár ember próbálna normálisan fórumozni, és egyszercsak bejönnek ilyen számnalom emberek hogy hasonlítgassák 2T meg a cbr-t, és ez van a 2T jobb de hátránya is van (lásd Dadis) okkké egyszer elmondtátok, de a faszért kell 2 oldalon erről vitázni hogy, mer az enyém úgy megy mint állat és húúú de jóó a tied meg húú de szar. Ennyi szánalom a köbön ez CBR fórum nem 2T
testre 2x akkora de ccm-re fele se pappiron... mert ugye te elvileg már nem 50-esnek számitasz. Ha gyorsulni akarsz egy cbr ellen vegyél cbr-t, és az ugy korrekt lenne. Hiszen gyorsulási versenyen se gixezrek gyorsulnak cbr 125-ösök eleln.
lehet hogy nagyobb a teste mint a CBR-é mert az én volt 50es NSR-em nagyobb volt szinte mint a CBR sőt még a tankja is nagyobb volt vastagabbak voltak rajta a gumik és jóval szélesebb volt!
de tudod lehet neked akár 8 méteres pöcsöd is ha közben meg inpotens vagy
az alva járás betegség ám!!! ébredj fel, csak nehogy belelogjon a kezed a bilibe
Srácok én nem nagyon akkarok bele szolni a vitába, de legyen ennyi elég a cbr-el és a többi motoral kapcsolatban amivel össze hasonlitotátok: "Kinek a pap, kinek a papné!"
tudod mit, gyere és gyorsulj velem, de ha mégse tudsz legyorsulni akkor legyen nagy a szád, de hisz pont te mondtad hogy mindig annak nagy a szája aki veszít, szal ébredj föl!! te jöttél be kötekedni és anyázni szal akkor kinek nagy a szája???
szerintem öcsém odaverne neked pedig csak egy 50es MTX-e van!!
akkor legyen nagy a szád ha már tisztába vagy a motorod korlátaival! akkor tanulsz ám meg igazán motorozni ha tudod mire képes a motorod!
de sztem te olyan fasza gyerek vagy hogy a hayabusa is csak a port látná mögötted
nevetséges vagy
de normál körülmények között nem hagyod ott a CBR-t, max ha bejáratos vagy ha béna gazdija van!
a volt NSR-emmel én is gyorsultam a bátyám CBR-e ellen, tudod meddig tartott? én fölpörgettem a mocit mint az állat ő meg alapjáratról indult, mikor elindultunk a mocim 1 orrhosszal előrébb volt akkorát ugrott de mikor kapcsoltam a 2.at akkor a CBR már elöttem volt és többet nem is láttam! lehet nem 1 seggrakéta a CBR, de nem fogja megverni egy 50ccm-es szar, méghozzá nem 1 ilyen szánalmas vezetővel
de ha ilyen faszán gyorsul akkor szerintem neked le is kellett zárni az autópályát hogy kipróbálhasd és még a vadászrepülő se ért utol!komolyan mondom én is veszek egy 50est ha van még 1 ilyen fasza motor!de had kérdezzem már meg, véletlenül nem 250nél teszed a 6.sebességet??
de tudod lehet neked akár 8 méteres pöcsöd is ha közben meg inpotens vagy
az alva járás betegség ám!!! ébredj fel, csak nehogy belelogjon a kezed a bilibe
szerintem öcsém odaverne neked pedig csak egy 50es MTX-e van!!
akkor legyen nagy a szád ha már tisztába vagy a motorod korlátaival! akkor tanulsz ám meg igazán motorozni ha tudod mire képes a motorod!
de sztem te olyan fasza gyerek vagy hogy a hayabusa is csak a port látná mögötted
nevetséges vagy