de az tény hogy 125ösök közül a 2t-sek a nyerők!
az összehasonlítás akkor lenne fer ha az összes 4t-s lenne vagy pedig az összes 2t-s, nem lehet egymáshoz hasonlítani 2 és 4t-s mocikat!
600assal is meg lehet tanulni csak ész kell hozzá, tisztába kell lenni a képeségeiddel és tisztelni kell a motort mert a motor az erősebb
egyébként a sok 2t-s 125ös nagyon nagy élményt tud nyújtani nagy sebességnél, mert azokat forgatni kell és nem lehet velük egyszerűen lassan menni mert kívánja a gáz
de viszont a CBR is nagy élményt tud okozni csak vmivel lassabban de viszont nyomatékosabban, szal minden a 2 hatalmas élményt nyújt vmelyik így vmelyik úgy!!!
ja, de a Superbike tesztben is leírják hogy az RS125 egy vérbeli versenymotor, annak minden hátulütőjével, de épp ezért úgy megy el a cbr mellett mintha az tolatna :)
A Cbr meg ideális kezdőmotor..
Azé rspáko se piskóta! Öróla miért nem irtál? Talán felébredt már a csodálatos álmából , és aranypárnák köüzt ébredt.... Na a cbr összefoglalva mindenki szerint: 2t-hez képest szar a teljesítménye, a kinézete, a futóműve Jó benn a kis fogyasztás, és hogy nem pörögi szét magát. Ez csak egy ideális városi motor azoknak akik szolidan elvannak, de picit sportossabb forát szeretik. És arra elég hogy egyik városbol a másikba 20km távot megtegyen gond nélkül, és ugy hogy nem lesz baja és keveset fogyaszt. Ezt leirták a superbike egyik 2004-es számában amit majd be kéne skennelnem. Ott a cbr nyert, azért mert a mindennapi használatot is nézték , nem azt hogy kinek hogy tudok odakenni. Inkább az autósokat kéne alázni nemgondoljátok? Arra ottvannak a gixerek. Részemröl ennyi.
bár nekem lenne a legnagyobb bajom hogy nem tudjam merre menjek!
én meg mennék bármerre csak már a jogsi lenne meg, mert addig nem tom elkezdeni a bejáratást se!
Jah jolenne... csak nincs merre... semmi jo utat sem tudok errefele :(
ha valaki tud mondhatna BP 2. ker kornyeki helyeket
pilisvorosvar-dobogoko-esztergom kilove, tulontul katyus
egyáltalán nem szívtam mellre, csak nem látom értelmét a helyesirásnak mert úgyse figyeli senki, a fő hogy mindenki értse a lényeget a többi meg már mese
itt nem a helyesirás a lényeg, úgy irom ahogy jön!
ez 1 furom, senki nem fogja ellenörizni a helyesirásom!
de te úgyis tudod, mert háttal nem keszdesz mondatot
de örülök hogy az én beszolásom volt a kedvenced, ez már vmit jelent
andy ha veszek olyan legszurot ott (gondolom az egy idealis, ha mar te valasztottad.. ) helyben felteszik e egyaltalan, amikor megveszem? nincs kedvem nagyon szorakozni a motorom szerelgetesevel
Te ÚR isten hát itt meg mi történt!!??!!??
Mi már megint ez a nagy civakodás?????
Menjetek inkább motorozni, mint a gép elött görnyedjetek és értelmetlen vitába száljatok!!!
Jó motorozást mindenkinek( ütemtől függetlenül)!!!!!
az összehasonlítás akkor lenne fer ha az összes 4t-s lenne vagy pedig az összes 2t-s, nem lehet egymáshoz hasonlítani 2 és 4t-s mocikat!