keresem azt az illetőt, aki vasárnap délután 17 óra előtt gyöngyöshalászon a balesetem helyszínén ott volt és nyugtató szavakkal látott el! Elmondása szerint és amire emlékszek honda cbr-je van NAGY nem kicsi és látta hogy mi történt! Nagy szükségem lenne rá!
nekem már egyik indexem se működik. Valahol zárlatos lett valamelyik vezeték és egymásután megsütötte a biztosítékokat, ezért kihúztam az indexek vezetékeit a rendszerből. De elötte nekem hónapokig rendszertelenül villogot mindkét bal-oldali indexem.
Valószínűleg igen.Lehet hogy még nyomhatunk 1 versenyt.Nem tudod véletlenül hogy mitől van az hogy ha gyorsítok és közben indexelek jobbra miért gyorsul be a villogás?Minden izzó jó.Ha lassítok lelassul a villogás is.(CSAK JOBBRA)csinálja ezt.
Találtam egy egész jó oldalt, hátha vkit érdekel...Van cbr 125-höz pl. Halogén izzó, olajszűrő (mágneses leereszőcsavar), óra a műszerfalra, + alkatrészek... http://www.honda-shop.de
cbr 125R -hez első gumiabroncsot keresek. a gyári Az IRC eagle grip 80/90 17 52P.
használt vagy új abroncs is érdekellne minden lehetőség!
mindenképen a gyárival megegyező méretben kellene.
ha van valami más márkának is ilyesmi gumifajta is érdekellne a lényeg hogy nem tömlös gumi legyen
belső gumi nélküli.
kösszi az infót
üdv fyrgi
"Mármint mindketten beleadunk apait-anyait és meglássuk mi lesz."
MI lenne? A videó szerint 4-5 másodpercel mész jobb időket mint én vagyis kb 10 -12kör alatt lekörözöl.Meg asszem a széria motorommal megyek, azzal meg legföljebb akkor van esélyem a cbr ellen, ha megígéred, hogy nem rakod kettesnél följebb:)(vagy még akkor sem) A vadászgép sajna megreccsent a 7 végén, valami fémreszelékek jöttek elő a hengerből(gyanítom az alsó görgő kosarából) utána meg leolvasztotta a 9-es gyertyát, szóval nincs nagyon rendben, és nem is lesz időm szébombázni hétvégéig.
De nem baj, áll még Buda vára, Pedróza(nsr 250) tutira cimconnyal megy,l szerintem, ha meglátod a tükörben,jobban teszed, ha menekülsz, mert nálunk átlagban hármat szokott esni, de ha jobb napot fog ki, akkor ez felmehet akár 7 darab zakóig is:)
ha itt: http://kanyar.extra.hu/?dir=./...
megynyitod a videót, a 20.-ik percnél be is mutat egyet:)
mert az kocsi ! én nem munkába járok motorozni hanem csak megyek száguldozni erre arrra ! ha épp indulnék munkába vagy vhova és nem idnulna akkor asszem mérges lennék rá én is
gondolom ti sem élményautózásra vettétek anno a Daciát hanem hogy amikor kel elvigyen A ból B be ! csak a Dacia az nem épp erre való hanem arra hogy eltold A ból a szervízbe
Én ugyannem támadtalak be mint az anyatigris, szerinem nem veszekszünk, beszélgetünk. Neme támadott be senki, ne nézegess folyton hátra, hogy üldöznek e.
Majd a pályán:)
Nem is szoltam egy rossz szót se a Hyosungról! Én a Dacia-t szídtam!
A Hyosungról csak annyit mondtam hogy Suzuki licenszes (ezekszerint nem) és hogy egy Hyosung alkalmazatott nyilván dicséri a Hyosungokat! De Ti azonnal betámadtok mint a kölykeit védelmező anyatigrisek.
A BMW és Aprilia rotax blokkosságáról meg akkoris az a véleményem hogy vicces, hogy sokan exklúzív dolgoknak tartják ezeket a motorokat és én ezért lepődtem meg hogy a legkevésbé exklúzív blokk-gyártó szállítja hozzájuk a blokkokat!
Az pedig hogy én nem tudhatom hogy milyen érzés imádni a motoromat mert soha nem kell szerelnem ez akkor is baromság, akárhogy csűritek-csavarjátok.
jó motor a Hyo, csak hülye neve van. Ezt leszámítva minden rendben van.
Bár én a cég alapítói, marketingesei helyében kurvára nem ezt a nevet adtam volna neki, főleg erre a piacra, ahol negat. diszkriminációja van a kínai/tájwani csengésű dolgoknak
Ezzel is jól tájékozott vagy, ugyanis a Hyosung nem suzuki licens, hanem 20 évig közös munka folyt a két cég között, de a motor csak koncepciójában hasonló az SV-re. Ha belenéznél a blokkba, köze nincs hozzá... És szidd csak, nekem van
Mond, te tényleg ennyire korlátolt vagy? Zserinted ugyan az a blokk van a BMW F650-enbe, az RSV 1000 be, az RS 125-be, a kisrepülőkbe, meg a sárkányrepülőkbe is? Elég érdekes elképzelés....
Egyébként tudod mi nagyon nagy különbség az én "baromsáágaim" és a tieid között? Én nem fikáztam egy darab motort se.... Még a Java Babettát se, pedig azt nem szeressem....
Ossza magát, én hülyékkel nem állok le, mert lehúznak a maguk szintjére, amit nem szeretnék... Maximum tényeket kzlök vele, ennyi.... Örüljön magának, hogy mekkora ész, legalább ő elhiszi...
Valószínűleg igen.Lehet hogy még nyomhatunk 1 versenyt.Nem tudod véletlenül hogy mitől van az hogy ha gyorsítok és közben indexelek jobbra miért gyorsul be a villogás?Minden izzó jó.Ha lassítok lelassul a villogás is.(CSAK JOBBRA)csinálja ezt.
http://www.honda-shop.de
500.000 ért már viheted is
cbr 125R -hez első gumiabroncsot keresek. a gyári Az IRC eagle grip 80/90 17 52P.
használt vagy új abroncs is érdekellne minden lehetőség!
mindenképen a gyárival megegyező méretben kellene.
ha van valami más márkának is ilyesmi gumifajta is érdekellne a lényeg hogy nem tömlös gumi legyen
belső gumi nélküli.
kösszi az infót
üdv fyrgi
MI lenne? A videó szerint 4-5 másodpercel mész jobb időket mint én vagyis kb 10 -12kör alatt lekörözöl.Meg asszem a széria motorommal megyek, azzal meg legföljebb akkor van esélyem a cbr ellen, ha megígéred, hogy nem rakod kettesnél följebb:)(vagy még akkor sem) A vadászgép sajna megreccsent a 7 végén, valami fémreszelékek jöttek elő a hengerből(gyanítom az alsó görgő kosarából) utána meg leolvasztotta a 9-es gyertyát, szóval nincs nagyon rendben, és nem is lesz időm szébombázni hétvégéig.
De nem baj, áll még Buda vára, Pedróza(nsr 250) tutira cimconnyal megy,l szerintem, ha meglátod a tükörben,jobban teszed, ha menekülsz, mert nálunk átlagban hármat szokott esni, de ha jobb napot fog ki, akkor ez felmehet akár 7 darab zakóig is:)
ha itt: http://kanyar.extra.hu/?dir=./...
megynyitod a videót, a 20.-ik percnél be is mutat egyet:)
gondolom ti sem élményautózásra vettétek anno a Daciát hanem hogy amikor kel elvigyen A ból B be ! csak a Dacia az nem épp erre való hanem arra hogy eltold A ból a szervízbe
Majd a pályán:)
A Hyosungról csak annyit mondtam hogy Suzuki licenszes (ezekszerint nem) és hogy egy Hyosung alkalmazatott nyilván dicséri a Hyosungokat! De Ti azonnal betámadtok mint a kölykeit védelmező anyatigrisek.
A BMW és Aprilia rotax blokkosságáról meg akkoris az a véleményem hogy vicces, hogy sokan exklúzív dolgoknak tartják ezeket a motorokat és én ezért lepődtem meg hogy a legkevésbé exklúzív blokk-gyártó szállítja hozzájuk a blokkokat!
Az pedig hogy én nem tudhatom hogy milyen érzés imádni a motoromat mert soha nem kell szerelnem ez akkor is baromság, akárhogy csűritek-csavarjátok.
Na most lépek dolgozóba.
(elnézést)
Szerintem Rabócsi Ringre megy, emlék verseny lesz ott. De lesznek MZsek kik nem mennek mert messze van nekik.
Bár én a cég alapítói, marketingesei helyében kurvára nem ezt a nevet adtam volna neki, főleg erre a piacra, ahol negat. diszkriminációja van a kínai/tájwani csengésű dolgoknak
Egyébként tudod mi nagyon nagy különbség az én "baromsáágaim" és a tieid között? Én nem fikáztam egy darab motort se.... Még a Java Babettát se, pedig azt nem szeressem....