Befizetsz 5000 pénzecskét és kapsz egy matricát a motorodra amivel felmehetsz a pályára. Aztán az időmérőfutamon próbálsz előre keveredni hogy az igazi versenyen ne szorulj be a lassabbak mögé és utána megpróbálsz engem utolérni aztán miután leintik a versenyt utána megtudakolod az eredményt és örülsz neki ... ja és valami jól látható rajtszámot felnyomsz a motorodra hogy meg tudjanak minket különböztetni egymástól
Szevasz . Aha majd a mássik motorba beszámitás alapon , de még nem tuddom , mert multkor néztem a 600-as cbr-et és kettö 2003-as volt és mindkettő 1 800 000ft körül ami rohadt sok! Valoszinüleg már csak jövő tavaszal fogok váltani!
jó van má ! amúgy könnyen beszélsz itt mindenféle pénzekről ! neked adnak ha kérsz ! nekem meg nem ad senki ! tecc érteni ? most is elment minden fillérem a DT re ! ((meg alkoholra is elég sok megy el az utóbbi időben ))
Rinyabajnok... messzevan mi? 30km. Azt tudni kell, hogy mikor elindultunk a 230kmes túrára, akkor úgy volt, hogy kisvárdára megyünk, az 60km. mert messzebbre nem volt hajlandó sajnálta a pénzt a benzinre... neki még 30km is messze van
7000 Ft a kameratartó. A kamera a testvéremé szal azt csak kölcsön szoktam kérni. plusz vettem egy 1 gigás kártyát bele 3000 forintért. Ennyi. A kameránál ami fontos hogy ne HD-és kamera legyen!
Hát a múltkor délután 1.kor volt az első edzése a CBR-eseknek.