Nekem elkezd fájni a jobb tenyerem vagy nagyon markolom a kormányt vagy nem tom , de egy 30 perc után én is leszoktam jönni, persze ez függ a pálya idötöl!
én kifejezetten örülök a csoportbontásnak. 20 perc után úgyis magamtól leszoktam jönni a pályáról mert hulla vagyok, szóval nekem 8 hogy 20 vagy 30 percesek-e a menetek.
engem igazából nem zavar ha sokan vannak. Sőt, kifejezetten szórakoztat ha van kiket kerülgetni. Én csak a supermoto-soktól tartok igazán, mert teljesen más stílusban mennek mint a sportmotorosok és sokkal több helyet kell nekik hagyni.
marha sokan lesznek mivel ma pálya forgatás miatt zárva, + én is megyek hordani a fát mint Mat csak én nálunk kíváncsi vagyok milyen forgatás lehetet a pályán szerintem biztos a motorshow mert múltkor is azok miatt volt zárva mikor tesztelték a szupermotokat
na megnéztem 1 db kép van de az se vmi jó mert éppen hogy csak a motornak az orra látszik sajnos jó kép nem készült de tudom hogy te voltál még tomtatto-n kívül kék gixxivel meg nézegettem milyen szépen rendbe van a motor
Igen tudom.Sajnos ezért sem merek dönteni a kanyarban.A nadrág sajnos már csak jövőre.buko gombám is csak jövő héten érkezik meg.Ezért nagyon meg gondolom a hétvégéi pályázást, mert multhét szombaton 1-2 foszer nagyon ész nélkül ment a pályán.
elcsúsztál vele? amúgy ez még nem vészes, ne aggódj :)
Mert most 26-ai képgaléria van fenn.
Majd holnap.
Át tudnál küldeni egy pár képet?