ja és persze lábamon gipsz, szegcsont zúzódás, két karomon nyílt seb de nem vészes előttem van még nyaki ct légúti membrán kilyukadás miatt, álkapocs röntgen törés vagy zúzódás esetleges fennállása miatt! Fontos lenne ha megtalálnátok azt az illetőt!
Szja!
Vasárnap 17 óra előtt történt a baleset Gyöngyöshalászon! pár autót előztem mert lassan mentek kis követési távolságot tartottak, sem tábla sem útburkolati jel nem tiltotta az előzést! belekezdtem az előzésbe viszatérni nem tudtam a sávomba a kis követési távolságot tartó kocsik miatt! így úgy döntöttem megelőzöm mindet! a legelöl haladó kifordult elém! a rendőrség szeint én vok okolhaltó a történtekért! Vajon akkor is kifordult-e volna ha egy kamion jön? Remélem tudtok nekem segíteni! mél címem: scottpeter@freemail.hu tel számom: 0670/775-47-49
Hali! Minden autónak/motornak csal a km órája pár %-ot. Pl. nekem az autóm is és a motorom is 5-6 %-ot csal (gps-sel meg lett nézve). Kisebb sebességnél még nem olyan vészes, de mondjuk 120-nál csak 114-et mész. De sztem motoronként eltérő lehet. Én pl. már ültem olyan autóban is, aminek 15%-ot sietett az órája.
Részvétem.
Vasárnap 17 óra előtt történt a baleset Gyöngyöshalászon! pár autót előztem mert lassan mentek kis követési távolságot tartottak, sem tábla sem útburkolati jel nem tiltotta az előzést! belekezdtem az előzésbe viszatérni nem tudtam a sávomba a kis követési távolságot tartó kocsik miatt! így úgy döntöttem megelőzöm mindet! a legelöl haladó kifordult elém! a rendőrség szeint én vok okolhaltó a történtekért! Vajon akkor is kifordult-e volna ha egy kamion jön? Remélem tudtok nekem segíteni! mél címem: scottpeter@freemail.hu tel számom: 0670/775-47-49