de ha tudnád milyen jó érzés az mikor tudod hogy : IGEN én csináltam meg ez a kibaszott motort és megint megy mint a kúúrvaélet ! na akkor nem ezt mondanád
gondoskodsz róla mint egy gyerekről szeretgeted néha megtámadod a kipufogót ... nutóbbi csak vicc volt nyugi
én nemtudnék felhőtlenül szeretni egy olyan motort ami erős ugyan de éjjel nappal szerelnem kell. Én az a típusú ember vagyok aki rábasz a TV tetejére ha rossz a kép, és aki falhoz csapja a mobiltelefonját ha az a sokadig újraindításra se hajlandó bekapcsolni
nem mazoistaság ! neked a CBR az első motorod ! az lesz mindig is a legkedvesebb ! nekem nem az az első ! de ha az első lett volna és utána veszem meg a Pegazust sztem akkro is azt tartanám jobb gépnek te nem ismered azt az érzést mikor rántasz egy gázt nyit a power és majd kettétörik a derekad
És akkor kitalálják egyesek az ilyen szövegeket a japán motorok ellen hogy "én legalább nem tucatmotoron ülök" miközben ezekszerint a legtucatabb blokk dobog az apriliájában vagy BMW-jében. Hát ez szép mondhatom. Éljen a globalizáció!
Trakee,
megmondom a frankót! Iszonyúan unom már a faszságaidat. Persze, tulajdonképpen semmi közöm hozzá hogy ki milyen állatságokat talál ki, nem oszt nem szoroz. De ezt csak most úgy megjegyeztem. Gondolom ez téged ugyanúgy nemérdekel mint engem a te véleményed.
és azt a szöveget tényleg csak az értheti meg akinek volt egy ilyen kétüteműje! nekem is ugy hiányzik a ROTAX! blokkos Pegaso ! többet szereltem, toltam , szidtam .... mint motoroztam vele de pont ez nyujtott oylan élményt amit a CBR kúúúrvára nem tudott
Először is nem rossz szöveg, ez így van... Csakhát ezt nem értheted egy CBR 125 nyergében...
Az RSV-ben pedig ROTAX motor dologozik, ha négyütemű, 90°-os V2-es, akkoris!
MEgjegyezném, hogy a Rotaxot senki ne merészelje leszólni... Többek kööztt KTM-eket, BMW-t, jet-skiket, hómobilokat, repülőket, sárkányrepülőket hajtanak Rotaxszal....
Ugye Tyt, ezt nem értheti, akinek nem volt apriliaja... Az a motor maga a szerelem! Csodaszép, állandóan pátyolgatni kell, de ha jó kedve van, úgy megy, hogy szédület.... És akit megcsapott, az visszavágyik.. Énis tudom, hogy egyszer kell egy RSV 1000 aprilia.... A nagy álom... Pláne a 2004 től élő formával
Szevasz Rocky!
Sajnos nem fog menni a vasárnap , mert elkell mennem anyámal valami turára amiröl ugy tudtam hogy 3 napos(csütörtök,péntek,szombat), de sajnos kiderült ma hogy 4 napos így bele esik a vasárnap is és ezért nem tuddok menni kakucsra!
hát nem tudom megnézte ez a szerelő akit írtam az olajam (6000res szervízt ő kezdte el szombaton folytatja hadd en írjam le mért,hosszú) ki volt akadva hogy ilyen olaj került bele szakszervízben...mondjuk olaj...én azt mondtam volna rá hogy sáros víz
gondoskodsz róla mint egy gyerekről szeretgeted néha megtámadod a kipufogót ... nutóbbi csak vicc volt nyugi
megmondom a frankót! Iszonyúan unom már a faszságaidat. Persze, tulajdonképpen semmi közöm hozzá hogy ki milyen állatságokat talál ki, nem oszt nem szoroz. De ezt csak most úgy megjegyeztem. Gondolom ez téged ugyanúgy nemérdekel mint engem a te véleményed.
és azt a szöveget tényleg csak az értheti meg akinek volt egy ilyen kétüteműje! nekem is ugy hiányzik a ROTAX! blokkos Pegaso ! többet szereltem, toltam , szidtam .... mint motoroztam vele de pont ez nyujtott oylan élményt amit a CBR kúúúrvára nem tudott
Az RSV-ben pedig ROTAX motor dologozik, ha négyütemű, 90°-os V2-es, akkoris!
MEgjegyezném, hogy a Rotaxot senki ne merészelje leszólni... Többek kööztt KTM-eket, BMW-t, jet-skiket, hómobilokat, repülőket, sárkányrepülőket hajtanak Rotaxszal....
Sajnos nem fog menni a vasárnap , mert elkell mennem anyámal valami turára amiröl ugy tudtam hogy 3 napos(csütörtök,péntek,szombat), de sajnos kiderült ma hogy 4 napos így bele esik a vasárnap is és ezért nem tuddok menni kakucsra!