egyiknap jöttem haza olyan 5körül...TZRnek (!) megforgott a kereke az egyik kereszteződésben powerslide szal én úgy gondolom túlságosan csúszik már a pályázáshoz
Na ,megint olyan hülye voltam mint egy vödör szén, most látom, hogy a Simsonklub MAgyarország fórumain a teljes nevem van, és mellette az Emzoli#66, tehát MAJDNEM mindenhol ugyan azzal a névvel írok:)
Mentségemre elmondanám, hogy viszonylag ritkán olvasgatom a saját nevem, mert ez szinte mindíg megy fejből is:)
Tiszteletem az uraknak, egy kérdés:
Volna e kedve a jelenlévő urak közül valakiknek résztvenni egy olyan kakucsi délelőttön (délutánon), amikor szabad lenne pár órára a pálya?
Értelmesebben megfogalmazva, szeretném kibérelni a pályát a haverokkal egy fél napra, de nekünk-mint ahogy gondolom nektek is- az az összeg, amit kérnek, túl sok volna, ha lenne egy másik csoport is, akikkel fifti- fifti el lehetne osztani az időt, és a pályadíjat is, akkor mindkét csoport zavartalanul mehetne,( nem kellene folyton azt nézni, hogy hol jön a supermotó, akit el kell engedni) a délelőtt végén akár egy háziverseny szerűséget is meg lehetne ejteni akár. Nem mellékesen nem lutrira mennénk ki, nem volna sem gokartos, sem szupermotós, csak mi, a két csoport garázdálkodnánk a pályán.
vasárnap 4-től 6-ig szünet nélkül kakucs 1000 Forintért. Azt mondták hogy csak motorosok lesznem az említett időszakban mert a gokartosok nem jönnek ki kétszer fél óra kedvéért mert kb. annyi időbe kerül nekik csak az hogy kipakolják a gépeket és beüzemeljék őket. Szóval 2x60 perc lesz vasárnap és 23-24 fokot ígérnek.
pár napja valaki belinkelte a kis bizniszét a CBR kiegészítőkről. Tőle tudsz venni ilyen idomot (Ermax márkájú) amiről szó van. És igen, jól tudod, a gyári hátsó sárhányót csak lefűrészelni lehet max.
bocs csak nemtom kifejezni magam miről is beszélek nahszóval itt ez a kép, és ezen nincs sárvédő, és nekem azt mondták h nem lehet leszedni a sárvédőt arról az alsó idomról hanem venni kell 1 másik ojan idomot amin nincs sárvédő
Egy CBR 125 R-nek mennyi a végsebessége?
Mentségemre elmondanám, hogy viszonylag ritkán olvasgatom a saját nevem, mert ez szinte mindíg megy fejből is:)
Te a Molnár Zoltán vagy a simson fórumról?
Volna e kedve a jelenlévő urak közül valakiknek résztvenni egy olyan kakucsi délelőttön (délutánon), amikor szabad lenne pár órára a pálya?
Értelmesebben megfogalmazva, szeretném kibérelni a pályát a haverokkal egy fél napra, de nekünk-mint ahogy gondolom nektek is- az az összeg, amit kérnek, túl sok volna, ha lenne egy másik csoport is, akikkel fifti- fifti el lehetne osztani az időt, és a pályadíjat is, akkor mindkét csoport zavartalanul mehetne,( nem kellene folyton azt nézni, hogy hol jön a supermotó, akit el kell engedni) a délelőtt végén akár egy háziverseny szerűséget is meg lehetne ejteni akár. Nem mellékesen nem lutrira mennénk ki, nem volna sem gokartos, sem szupermotós, csak mi, a két csoport garázdálkodnánk a pályán.
Nos?
Szombaton jön valaki a Kakucs ringre ?