Hali!
Szeretnék pár infót kapni a kis CBR-ről, remélem itt segítséget kapok.
Főlkeg a teljesítménye érdekelne, mert hallottam már h folytás nélkül 23LE.
Ez jól hangzik, csak nemtudom, hogyha kivetetném belőle, akkor mennyire maradna hosszú életű a motor!
továbbá az érdekel, hogy 110-120as utazót birja-e.A többi dolgot elolvastam a gépről.
Előre is köszi!Széles utat!
Hi all.
Nem tudom ki mit látott az új Yamaha 125R ről de nagyon fasza lett.
Azt hiszem ezzel odaveri a CBR-t, még ha nme is lessz erősebb, de azért valjuk be inkább egy sportmotornak látszó taligát vezet az ember mint egy ropi vékonyságú motort.Már csak arra lennék kíváncsi hogy meghagyták e a hondához hasonlóan az álló egyhengert.
Amúgy a honda is fasza csak az a baj hogy nem nagyon törődtek vele mivel nem volt vetélytársa.Hátha a kis CBR fejlesztésére is jó hatással lessz :D
Addig is amíg ilyen jó idő van mindenkinek jó motorozást!
Igazabol azota se volt semmi idom, bar rocky kerte azt ahol 2en mentetek, de mire lattam h irt mar nemvolt fennt. Nemtudom milesz, nembaj, 1 honap mulva biztos meglesz
Na majd ha fenntleszek meg rocky is attolom amit kert, abbol tuti lesz valami, de hogy en mikorra csinalok valamit huhuu..
Szeretnék pár infót kapni a kis CBR-ről, remélem itt segítséget kapok.
Főlkeg a teljesítménye érdekelne, mert hallottam már h folytás nélkül 23LE.
Ez jól hangzik, csak nemtudom, hogyha kivetetném belőle, akkor mennyire maradna hosszú életű a motor!
továbbá az érdekel, hogy 110-120as utazót birja-e.A többi dolgot elolvastam a gépről.
Előre is köszi!Széles utat!