oké! Figy apám sárkány repülözik és csinált pár képet a pályárol , az asszony nem tuddom jönn-e , de szerintem igen, apám is kijönn nézelödni csak már kocsival!
amúgy Száguldás a semmibe csak hogy lásd milyen rendes vagyok bár ne mérdemelnéd meg mert a . az . te meg ezt nem vetted tudomásul ... szóval .... a Merci akkor is erősebb motorokat csinál és szebb és jobb autókat
Rockybácsi ott bénázik a háttérben
ez a bemelegítőkör második kanyarja, azért vagyunk ilyen zsúfoltan de utána nagyon nagyot fájtingoltam azzal a piros 2007-es CBR125-össel. Az adatlapomon van még egy kép róla
Szevasztok skacok!Látom tegnap megint meg volt a vita de komolyan már keresni fogok egy csajszit és a főzés tudományáról fogunk veszekedni Ennyi erővel annyira idegesítő hogy egy motoros fórumon kocsik a témák.Nyissatik egy autós forumot és ott fikázzátok egymást.Észre se veszitek ha az ember segítséget,jó tanácsot kér mert ezeken a kurva kocsikon vitáztok Anyámhoz nem mehetek tanácsér!na de hagyjuk,remélem azért még van itt értelmes ember akihez fordulhatok
Dafcsit nem ismerem mint ahogy téged sem. Én csak megjegyeztem, hogy van turbós merci, meg hengerenként 3 szelepes blokkot is gyártanak. Te mind a kettőt vehemensen tagadtad. Akkor is a BMW gyártja a sportosabb autókat. Erölködhet a merci akármeddig.
van egy film amiben a főszereplőcsávó egy Dodge Challangerrel megy a fél országon át mert szülni készül a felesége és oda akar érni közben rendőrök üldözik meg ilyesmi .. na ennek nem tudja vki a cimét esetleg? még vagy 8 éve adták az RTL Klubon és azóta próbálom megkeresni / letölteni de nem tom a címét és mivel látom ti is szeretitek az ahhoz hasonló autókat gondoltam megkérdem nem e tudjátok mi a címe?
amúgy Száguldás a semmibe csak hogy lásd milyen rendes vagyok bár ne mérdemelnéd meg mert a . az . te meg ezt nem vetted tudomásul ... szóval .... a Merci akkor is erősebb motorokat csinál és szebb és jobb autókat
ez a bemelegítőkör második kanyarja, azért vagyunk ilyen zsúfoltan de utána nagyon nagyot fájtingoltam azzal a piros 2007-es CBR125-össel. Az adatlapomon van még egy kép róla
amúgy sutyerák komám anno adott egy videót doky tetszeni fog törés teszt
Ez egy Snake-vagy Super Snake átalakított selbííí