nem hozam fel a kamiont hanem megkérdeztem hogy akkor én meg emlitsem meg azt ! nem ugyanaz a kettő de te a csökkkent agyaddal ezt ugysem érted meg
igen vannak a gyorsuláson kivül más dolgok ! kényelemben , végsebessgében, mindenben veri
fékekről ne si beszéljünk
te olvasd el kétszer sztem amiket irtam mert elmondtam hogy az eldási statisztikát egy bizonyos évre értettem erre te jössz a 2006 os baromsággal hogy akkor máshogy vaolt !
sztem ne erőlködj hagyd ezt a vitát ! nem neked való
Én inkább lementem mindenki elől, csak ez most rosszul jött ki... Az a gondom, hogy kisebb esésnél is annyi minden sérülne Kékbálnán, hogy a javításból egy majdnem új 125-ös cibbert lehetne venni. Ha nem cserélem le jövőre, akkor veszek egy kicsit pályázni, azt hiszem.
Kicsit bepánikoltam és hogy oldjam a feszültséget üvöltöttem egy embereset satufék közben
egyébként én nem vagyok az a típusú motoros akit zavar ha rajtam kívül mások is vannak a pályán, szóval a harciüvöltés tényleg csak a parának szólt amikor két menettel elötte véletlenül lesodródtam a pályáról és elmentem homokozni, akkor is kiabáltam közben egy jó hangost "Baaaaaaazzzzdmeeeeeeg"-et
sirály a mocid