Shelby Mustang a neve
amúgy nem tom ti hogy vagytok vele de ki tudnám csavarni a nyakukat azoknak akik a filmekben összetörik az ilyen autócsodákat! Miért nem lehet egy opelt vagy egy vw -t összetörni? miért pont ezeket kell?
ha már autó rokonom trabantja audi motorból van benne pár cucc pontosan nem tudom mi 21évesen csinált rajta mindent saját kézzel, az autó eddig 180al ment
Ugylátom senki nem ért itt az autókhoz .Mert a legjobb autó a nájt rájder KITT KATT autója.Egyébként KITT érdekelnek az autók ez egy MOTOROS topic .Ide csak az írjon akinek nincs ki mind a négy kereke.
oh basszameg ahggyátok már abba olyan idegesítő bocs doky nem tudom ki ez a dafi srác de komolyan mondom kezdesz uncsi lenni értem én hogy merci 4ever meg minden szar ,dehát vágod kit érdekel?sztem meg az audi a legjobb és kész.na ehez köpjé vmit
amúgy nem tom ti hogy vagytok vele de ki tudnám csavarni a nyakukat azoknak akik a filmekben összetörik az ilyen autócsodákat! Miért nem lehet egy opelt vagy egy vw -t összetörni? miért pont ezeket kell?