nem...egész egyszerűen nem vált be..pont amikor kínlódtunk vele itt vmelyik nap,hogy lemerült az aksi(jelzem..annyi nem volt benne h a led visszajelezzen)---kicsit komoly...
szóval próbáltuk betolni és nem akarta bevenni az 1-t...
persze gondoltam én nem is azért írtam....am a váltó az néha kilöki a sebességet?mert akkor lehet h még nem kopott össze...ha az akksi lemerült akkor az a baj h a vadonat új akksit fel kell tölteni 1szer eleinte valamikor...
hát...van ilyen....csak tudod marhára idegesít ez az egész,azért vettem ezt mert én egyáltalán nem értek a szereléséhez,gondoltam egy újjal már csak nem lesz baj...hát ez van...mondta a pasas,hogy van ilyen h gyártási hibás egy-két db...na kösz...:) ez az én szerencsém.
dingo haza vitte a zsir új mitoját a szalonból...jöttek az emberkék megnézni...nyaknyak nyyyaaak...hát bizony nem indult akksi...ki is cserélték neki gariba szal ne aggódj hová valósi vagy?
hát igazából ott kezdődik h totál szar az aksija...pont ma vitték el(még szerencse h garanciás)az utóbbi néhány napban csak úgy indult ha tologattam....hihetetlen..zsír új motornál...
a szivató sem jó...és időnkét a váltó is...na mindegy,nem is húzom fel rajta magam.
Sziasztok!
igazából nincsenek cbr-s ismerőseim ezért írok nektek...
tavaly vettem egy kis 125-t,és kiváncsi lennék h nektek mi a véleményetek róla...
én rendesen kifogtam,ahhoz képest h teljesen új volt...na de mindegy
köszi!
hát jah én is befizezzem még Ak ra a sok pénzt azt vagy 2 órát vezettem le a sok helyett ! persze az a2 óra sem 120 perc volt mert itt meg ott megálltunk ezért emg azért...
Hát...nálam a kocsit is tolták, és a korlátlant is...2szer vezettem, a lapot alá iratták velem...mind a 10en sok órát, h levezettem és még kérték pofátlanul a kenőpénzt, mert azt mondták, h megbukok, ha nem kenek... , jah és közben emelkedett a tanfolyami díj is persze...ez kocsinál is így volt.
Na...nekem nem kellett több...mondtam, h NEM! MIÉRT BUKNÉK MEG! aztán érdekes módon sikerült, de forgalo melőtt újra előjött a téma, szal akkor sem adtam, de ez már pofátlanság, mi itt folyik Mo-n.
Most is megvertek 1 újságíró nőt, de ezt pontosan nemtom miért, de ez ily ilyen eknőpénzes buli, csak itt több a 0 a számok végén..
szóval próbáltuk betolni és nem akarta bevenni az 1-t...