Hát az igaz, és más a közlekedés a fővároshoz képest!
Enyhén jobb, de itt se a legjobb!
Csak egy apró összehasonlítás hogy nálunk nem közlekednek ennyire agresszívan mint ott pesten!
Amúgy 2t mort a környezetem miatt s em nagyon vettem volna, hisz a lakótelepen már negy 1x szóltak be a hangja miatt, és közutálat lettem a motorral együtt! Ezért a lakóknak is egy megváltás a cbr
Nemtudom hogy te hol lax, de itt más a világ... Elárulom szombathelyen lakok vasmegyében a nyugati országrészben A városunkba motoros társadalom az megáll egy csomó túra motorból, 4-5 cbr 125-ből, és egy nagyhalom robogós agyontunigolós hülyegyerekből , pluszba még hozzájuk csapódott egypár 125-ös szétszakadt 2t, persze 50-es papírokkkal. A robogós fenegyerekeke életkorba 14-20-ig terjednek, és eszük ágába nincs normális motorosokká válniuk, ők inkább egész nap bandáznak és körbe körbe futkoznak a lakótelelepen!
Az osztályomba meg nekem van egyedül motorm, 2 gyereknek van simsonja, abbol 1nek van jogsija, de ő se használja....
RS-t vagy mitot, egy évbe 1x ha látsz, de azt se ujat!
Na persze akkor megint feljön a téme hogy tunig robogó tudja ugyanazt a teljesítményt, kb ugyanazért az árért. A robesz 2x annyit megszik, és közelsem olyan biztonságos, hiszen nem arra a tempóra lett tervezve!
Haver most tuningoltatta meg az aeroxot, 3 éve 600 e forint felett vette, ebbe megvette a cuccokat és árba ott tart nmint én a vadi uj cbr-el, és neki csak most jönnek a gondok amit a henger vonta maga után, főtengely stb....
" 1. Száj táltva 2. Első mondatuk: "AZért ez nem gyenge""
általános iskola nyolcadikos évzáró lehetett.
meg még motort se láttak.
nem fikázni akarom a cbrt, félre ne értsd, de ez túlzás. Miért nem azt írod hogy a 13 éves terhes kispulykák maguk alá folytak amikor megláttak a cbren? az legalább stílusos....
Na most kéne áttérni a robog nem motor topikba! Robogóval hogy lehet motorozni? Vagy 50 ccm fölötti robogók motornak számítanak?
Amikor itt még a cbr-re is azt monták hogy az nem motor....
Enyhén jobb, de itt se a legjobb!
Csak egy apró összehasonlítás hogy nálunk nem közlekednek ennyire agresszívan mint ott pesten!
Amúgy 2t mort a környezetem miatt s em nagyon vettem volna, hisz a lakótelepen már negy 1x szóltak be a hangja miatt, és közutálat lettem a motorral együtt! Ezért a lakóknak is egy megváltás a cbr
vidéken már az mz is csúcsmasina
Csak el akartam mondani hogy azért itt a forumon teljesen más a szemszőg egy cbr-ről mint ha mondjuk én itthon kitolom a garázsból!
Az osztályomba meg nekem van egyedül motorm, 2 gyereknek van simsonja, abbol 1nek van jogsija, de ő se használja....
RS-t vagy mitot, egy évbe 1x ha látsz, de azt se ujat!
ilyenkor jó a cascó
nekem is pont ez jutott eszembe,,,be is kartma írni...de nem akartam geci lenni
Haver most tuningoltatta meg az aeroxot, 3 éve 600 e forint felett vette, ebbe megvette a cuccokat és árba ott tart nmint én a vadi uj cbr-el, és neki csak most jönnek a gondok amit a henger vonta maga után, főtengely stb....
általános iskola nyolcadikos évzáró lehetett.
meg még motort se láttak.
nem fikázni akarom a cbrt, félre ne értsd, de ez túlzás. Miért nem azt írod hogy a 13 éves terhes kispulykák maguk alá folytak amikor megláttak a cbren? az legalább stílusos....
vagy egy 80-100 ccms robit egy cbrrel :)
Amikor itt még a cbr-re is azt monták hogy az nem motor....