Hali mindnekinek.....szerintem mindneki nézze már meg CBRacing(remélem nem baj) képei közül nem tom h hanyadikat....ebben igaza van h most nem lenne az a legjobb ha mindenki ugy viselkedne mint azon a képen a moccosok....jóó tom pont én beszélek de nekem tetszik a cbr és szeretném ha mindneki ugy tekintene a cbre mint egy igazi motorra mert az és azt szeretném ha jól kijönne a 2T és a 4T....remélem mindenki igy fogja gondolni........
Amúgy cbr tényleg legyorsulja a robikat...csak nem akartam beleavatkozni a témába.
ÉS hogy alaprobi tartja a tempót az még nagyobb hülyeség. Tuningosok tartják, de végre nem. Csak már gondoltam elmondom saját tapasztalataimat.
Üdv.
már elnézést de ez 2T...ilyenem volt és a kicsi is volt nekem mind2 volt és mind2 2T a kicsi az nem 50es hanem 80es és igen nemsoká veterán lett volna.....
Kawák között nem épp a kicsiket értettem! De állítólag ha itt veszel kawát azt pestre kell szervízbe vinni! De azt a cég ingyen válalja hogy utánfutón elviszik!
A hondának meg itt a szervíze és mindent megtudnak javítani!
Nem azért vettem másikat, egyszerűen a robogó unalmas volt már, és betöltöttem a 16-ot így jöhetett a 125! Másrészt felénk csak a hondának és a yamahának van normális, megbízható szervíze!
Itt egy rs-el avgy mitóval, vagy kawasakival eláshatod magad a sírba, mert nincs normális szervíz!
Azért flreértés ne essék nem avgyok vidéki! És normális motor is van bőven, de azok is inkább túramotorok! Ilyet hogy r6,r1 gsx-r csak a körgyűrűn lácc , vagy inkább csak hallod
ÉS hogy alaprobi tartja a tempót az még nagyobb hülyeség. Tuningosok tartják, de végre nem. Csak már gondoltam elmondom saját tapasztalataimat.
Üdv.
sry h beleokoskodok a témaba
A hondának meg itt a szervíze és mindent megtudnak javítani!
Itt egy rs-el avgy mitóval, vagy kawasakival eláshatod magad a sírba, mert nincs normális szervíz!
nekunk is beszoltak mar...utana elbeszelgettunk az illetokkel...azota csendben vannak...