jövöre én is akarok egy másik motort a kawa mellé,hogy tudjak mivel szaladgálni a városban...valami supermoto lenne az ideális..amihez van cross kerék is....egy drz egész jó áron kijönne sm kerekestűűl....lehet az lesz
de az még odébb van
de egyébként az rs megy el augusztusban és szeptemberben jön a gixer... sok a gond így h nem csak pályán van használva. azzal tudok járkálni is meg minden. viszont az itthoni pályák nagy részére nem jó a 600-as és h.ring meg p.ring túl drága ahhoz h minden 2. htévégémet ott töltsem. ezért jövő nyár elején de ha hamarabb meglesz a pénz akkor a gixi mellé jön megint egy RS ami full pályára lesz csak, traileren szállítva, forgalomból kivonva, stb... így lesz ez jó:)
4 dologra használom:
1. pályázni
2. szerpentinezni
3. Bnömhőz átugrani, aki mondjuk gyalog is 10 percre lakik, de lusta vagyok azt 3 utcát mindig legyalogolni, mocival 1,5 perc...
4. nagyon nagyon ritkán bemegyek a városba. de van olyan hét amikor abszolut nem, mert már rájöttem h nem oda való ez a gép. régen mentem vele dolgozni meg suliba, most már azt sem.
dugót szerintem hamarabb le kell cserélnem így mint 10000 km... most van benne 6 és lehet 7végén már csere lesz... de nem bizti. és nem is mérvadó mert nagy volt már az elején is a hézag:(
miért szerinted mire való egy sportmotor hüyegyerek? igen mész körbe körbe, előzgeted a másikat. tudod ez oyan izgalmas elfoglaltság, mindig van valami para...
de az még odébb van
1. pályázni
2. szerpentinezni
3. Bnömhőz átugrani, aki mondjuk gyalog is 10 percre lakik, de lusta vagyok azt 3 utcát mindig legyalogolni, mocival 1,5 perc...
4. nagyon nagyon ritkán bemegyek a városba. de van olyan hét amikor abszolut nem, mert már rájöttem h nem oda való ez a gép. régen mentem vele dolgozni meg suliba, most már azt sem.
dugót szerintem hamarabb le kell cserélnem így mint 10000 km... most van benne 6 és lehet 7végén már csere lesz... de nem bizti. és nem is mérvadó mert nagy volt már az elején is a hézag:(
minden ki a ssját igényei szerint és használtára veszi motort vagy a pénztárcája miatt.
ennyi NO COMMENT !