nem kell oda új kormányvég! mikor én megboritottam a CBR t csak egy kicsit lecsiszoltam hogy ne legyen görcsös majd egy fekete metál festékkel lefújtam és fasza leet
Rocky te milyen géppel csinálod az onboard felvételeket? rendes videókamerával vagy digitfényképezővel? azt esetleg meg tod mndani hogy hány fps sel veszi fel a videókat?
Gratulla az első esésedhez egyébként volt nekem is olyan balesetem még az nsr-el amikor beájultam de én 20 percre szal ne csügedj lesz ennél jobb esés is
Nekem is megy 4.-ben 100-110 között, de még gyári állapotában is ment annyit. Tényleg próbálj ráérezni a sebességváltásra! Nekem egyébként a teljesítménygörbe alapján, 10ezertől már esik a teljesítmény, ezért én nem szoktam annál tovább pörgetni. Így kevesebbet eszik, jobban gyorsul és nincs olyan nagyon szétpörgetve.
a sebváltó dologban igazad van azt még tényleg gyakorolnom kell, de máskor a köprforgalomban négyesbe megyek, de most lustavoltam és meglett az eredménye
nekem is 7ezren 90-nel megy. Amúgy az 1000km szerintem mint "járatási" idő kevés. utánna is még szerintem csak fokozatosan érdemes növelni a fordulatot. Nekem volt olyan, hogy 1300km volt a mociban vittem barátnőmet 90-nel és húztam egy csutkagázt, és megsem mozdult 90-ről, most 8500 van benne, és nem azt mondom, hogy nagyon megindul, de most elkezd gyorsulni.
6-ban mentél bele egy körforgalomba a full széria CBR-eddel? akkor asszem még ismerkedned kell a sebességváltók varázslatos világával! Én asszem a 110-es végsebességet okát is itt keresném.
nem volt erőm visszálítani a motor mert a fokozat miatt nem volt nyomaték a motor felegyenesítéséhez, egyébként nem biztos hogy így történt mert kitörlődött az agyambol , az utsó kép amire wemlékszek elötte az hogy bedöntöm a motrot a körforgalomba, a következő pedig az hogy hason csúszok, a motor csúszik elöttem és szikráztik a kormányvég
Hehe... jól beszivattunk! Igazából max 110-et tud a motor és 20 másodperc alatt van 90 környékén! De mostmár elköltötted azt a nagy rakás pénzt. You are punk"d!
Körforgalmakban pedig ne döntögess, mert az összes szutyok IFÁ-ból ott folyik ki a fáradt-olaj!
Egyébként a bejáratásnak most lett vége és hát megkell mondanom a motor nem olyan nyomatékos mint vártam, valaki aki 80 kg körül van megtudná mondani hogy hatosban 7000 fordulaton milyen sebességgel megy neki a motor? mert nekem ott 90-et megy. Amúgy ha csutkáig tekerem a gázt és elbújok a plexi mögött akkor sem megy 110nél többet, pedig úgy járattam be ahogy a könyvben meg van írva,de akkor miért nem megy? Megköszönném ha válaszolnátok és írnátok pár tapasztalatot a gyorsulásról
köszi
az mé baj?
Körforgalmakban pedig ne döntögess, mert az összes szutyok IFÁ-ból ott folyik ki a fáradt-olaj!