Csak megkopott a kormányvég, ezt értem, de miért kellett akkor telefonálnod?
Hogy sikerült megborítani? Egyébként én nem cserélném le a sérült kormányvégett. Elég valószínű, hogy elöbb vagy utóbb megint lesz valami esemény és akkor tökön fogod magad szúrni ha az új kormányvéget is lezúzod. Legalábbis én ilyen filozófia lapján nem szoktam cserélgetni a sérült , de még gond nélkül használható alkatrészeket Pl. tavaly elcsúsztam a motorral és megsérültek az idomok a bal oldalon. 4 héttel ezelött egy autós (mégjobban) összetörte a már eddig is sérült idomokat, amit most a biztosító kifizet. Kis előrelátással és kompromisszum készséggel, elég sokat tud az ember spórolni.
Amúgy egy körforgalomban estem, először a körforgalomban butam teljesen gyökér módon, ugyanis először a körforgalomban befelé döntöttem a motort aztán átfordítottam balra és ekkor estem, megcsúszott a hátsókerék és kész a baj, mert mindezt hatosban csináltam (nem kérek megjegyzést tudom hogy idióta vagyok)
Emberek megvolt az első borulásom, de nagyon olcsón megúsztam: a motornak megkopott a kormányvége, nekem meg lejött a bőr az öklömről, ha szabolcs-szatmár beregben van valakinek eladó fekete kormányvége akkor szóljon. Amúgy a magyarok, motorosok iránti rokonszenvét bizonyítja, hogy esés után felálítottam a motort, elkezdem integetni hogy álljanak meg, had telefonáljak eggyet (mert nem volt pénz a kártyámon) egy percig álltam és integettem, legalább 50 autós elment és az első motoros aki jött kérdés nélkül megállt amikor látta hogy bajban vagyok, ez magyarország.
Én emlékszem azt írtam rá h SZERINTEM estek vele mert festve volt.....de persze ez attól is lehet h nem tetszett a tulajnak a szine......de szerintem te is tod h mit kell nézni ha motort veszel....na mek télleg nem zavarok rovább....pááá
már meg is nézted?és nem lepődtél meg? hát akkor már télleg nem tok mit mondani....vagyis de azt:
Hogy mindenki vegye meg a saját motorját legyen az neki a legjobb és élvezze legyen az rs vagy legyen az cbr vagy legyen az babetta.......
Persze szerintem se de ha már ott tart mindenki h nincs benne erő akkor nézzék csak meg.....am meg mindenki azt mondja h nem jó az MVagusta se mert gyenge.....ha elém tolnának egyet meg egy R1et pl nekem egyértelnű MVagusta lenne de ez más tészta...vagyis ugyanez csak nagyban
Hogy sikerült megborítani? Egyébként én nem cserélném le a sérült kormányvégett. Elég valószínű, hogy elöbb vagy utóbb megint lesz valami esemény és akkor tökön fogod magad szúrni ha az új kormányvéget is lezúzod. Legalábbis én ilyen filozófia lapján nem szoktam cserélgetni a sérült , de még gond nélkül használható alkatrészeket Pl. tavaly elcsúsztam a motorral és megsérültek az idomok a bal oldalon. 4 héttel ezelött egy autós (mégjobban) összetörte a már eddig is sérült idomokat, amit most a biztosító kifizet. Kis előrelátással és kompromisszum készséggel, elég sokat tud az ember spórolni.
Balatoni turára jelentkezni nálam lehet msn:norbert7539@citromail.hu
nem neked való
jó csevegést
csao
(Bp, Üllői út)
Hogy mindenki vegye meg a saját motorját legyen az neki a legjobb és élvezze legyen az rs vagy legyen az cbr vagy legyen az babetta.......
nem dingóra gondolsz?