bence elhiszem hogy turázni szerinted nagy faszság főleg 1 kényelmetlen rs-el, nincs bajom az rs-el mert megy mint a mérgezett egér csak szerintem sokak eszik meg kényelmetlen.
te miről beszélsz ember?
egy verseny után motorgenerál...anyáááááááááááááááááááááááááááám,gondolkozz már
szerinted én minden verseny után cserélek hajtókart meg főtengely meg dugót meg minden lószart?
motocrossban a 4t nek a fenttartása kb 5 ször drágább mint egy 2tnek a fentartása.....
nagyon el vag tévedve
ja csak ha tényleg hosszab távra akar menni nagyobb tempóval amikor hazaér motorgeneral mert szétpörög a 2t haveromnak honda cr 250-e van és ő monta hogy egy verseny és utána motorgeneral azon gondolkodik hogy lecseréli honda crf250-ren az már 4t.
Ezekkel a 2T-kel csak az a bajom, hogy öregek. Nagyobb ccm-es 2T nem akarok hülyeséget mondani de legalább 10 éves, most erre mondjátok, hogy az az öreg 2T még mindig megveri az új 600-as 4T-t de tegyük fel meddig bíjra azt a tempót míg megveri, mert nem hinném hogy a 4T-nek hamarabb lenne valami baja ilyesfajta összehasonlító versenykörülmények között. Fostos4T így meg kiöregszenek alólad a motorok, ha csak 2Tben látod a motorozást! Legfeljebb majd vissza kell térned 125-ösre...
Fostos4t! te itt vilogsz a 100éves 2 ütemü pöcsköszörüddel azt mondod hogy a hangját nagyon mesziről lehet halani milyen szar lehet annak aki azon a mocin ül megy 2 kilométert és már fáj a feje.
Szal ha normálissan nem tudsz dumálni huzzz a rákba a pöcsköszörüiddel együtt!
Köszi szépen, amúgy én még Labika hozzászólását néztem úgy, hogy 4T-re mondta, hogy kurva jól szól dob nélkül, de akkor lehet azt értelmeztem félre... Erről meg hallottam már máshol is, hogy a 2T-ken elég kényes dolog a kipuff, erőnléti szempontból....
80?
egy verseny után motorgenerál...anyáááááááááááááááááááááááááááám,gondolkozz már
szerinted én minden verseny után cserélek hajtókart meg főtengely meg dugót meg minden lószart?
motocrossban a 4t nek a fenttartása kb 5 ször drágább mint egy 2tnek a fentartása.....
nagyon el vag tévedve
Szal ha normálissan nem tudsz dumálni huzzz a rákba a pöcsköszörüiddel együtt!
mert a kipuffgáz akadálytalanúl kiáramlik...