Az lehet h jó ember de most az miért neki h mindenki utálja?(jó persze ez tulzás)
De szerintem akoi jó ember az nem kötözködik az amberekkel...de nem is ismerem de ezek után már nem is akarom...
Jobb híján én is elhoztam 1 katalógust, ezek a képek vannak benne, kb ugyan ekkora méretben...gondolom, neh lehessen viszonyítani.
A múltkor bementem a Hosubába és ott +szűnt a Honda. Szal akkor is megnézem a gépet vhol...!-ez még mindig teccik, + talán fenntartási költésgeit is tom fedezni, ami a mai világban elég nagy szó.
Ha pedig mentek ki legközelebb, akkor én is minenképp kint leszek a ringen! Látni akarom, h mit lehet kihozni a paripából!
Kösz!
Cső!
-bár szemből fényképet még mindig feltölthettek, ha megoldható!
Ez mind igaz...szép és jó de szerintem attól most nem minket kéne b*szogatni meg leszidni mert beszoltunk neki......én már unom h kicsit sokat képzel magáról és még én vagyok ezért a rossz....ezt nem értem..na mind1
Egyébként mi baj volt a CR-el? Én még ott tartok, hogy supermoto készült belőle... MEg mindkét NS-ed megvan még? Az amin a futóműelemeket kicserélted? Az nagyon vadul nézett ki :) És gondolom hasonlóan gonoszul ment is :)
Álljatok már le! Az tényleg az ő motorja és a Hungaroring-en készült a kép. Miért ekkora téma mr2ütem? Tudom hogy nektek még új élmény az ember, mert újak vagytok a fórumon, de mi akik már itt vagyunk hosszabb ideje, már rég ráuntunk a szópárbajokra és nem foglalkozunk vele. Tegyétek ti is ezt!
Hali megnéztem fostos4t adatlapját az ns400-as tuti nem az ővé mert az a kép egy amerikai honlapról van de a cr500 az elhiszem és az egy nagyon jó gép olyannal mentem már
Amúgy, ah néztem a nagy repsolt...tűnődtem..ki bírja +fizetni azt az élvezetet...annak iszonyat fennetartási költségei vannak...kíváncsi lennék a munkájára...
Hát....kérdztem mit adnának hozzá...azt monták az attól függ...kp, vagy hitel és melyik moci, de mivel csak 125-öst vennék, így azt mondt, h ez akkor dől el. Viszont inkább árngedmény kérnék, van ruhám+mindenem....szal akkor is 860e az kib*szott sokkk!
Stoppie!
Ha teszed fel a képet, akkor előről is kapd le, úgy , h láccik rajta a srác! Kíváncsi vok, vastagodotte az idom, a csaj azt mondta, h igen...
De szerintem akoi jó ember az nem kötözködik az amberekkel...de nem is ismerem de ezek után már nem is akarom...