Van motorja és nem tizenéves és ne kezdjük már megint. Miért érzi valaki mindig úgy hogy vissza kell ugatni és akkor majd jó lesz? ezt nem tudom megérteni.
Szerbusz fostos4t!
Nem vettem még észre hogy az összestopikból kiutálták a mocskos nagy pofádat.....?
Aklkora egy gyökér vagy mint az állat...nem tudom kinek képzeled te magad.....fogadjunk hogy motorod sincs csak a pofád nagy...képet miért nem raksz fel?Félsz hogy mindenki kiröhög?
Igencsak ráv***néd azt amid nincs a kis cbr-re ha lenne egy neked is!gyökér
Üdv!
Lenne egy kis gondom..
Van egy 125-ös CBR és egyszer álló helyzetben feldőlt. Semmi baj nem lett rajta azt leszámítva, hogy hidegen (csak hidegen) nincs rendes alapjárat. Melegen van, és hidegen, melegen is megy a motor, nincs azzal baj.
Azt írták a motor gépkönyvében, hogy egy feldőlés után érdemes végrehajtani egy forgattyúsház szellőztetést. A szervízben mondták, hogy más is lehet.
nem tudom milyen tapasztalatod lehet,vagy az is lehet,hogy ott lent tanyán minden után megfordulnak amit nem lábbal hajtanak...én tudom,hogy amikor a hungaroringen az alpok adrián kiállítottam a motoromat kb 5 percenként álltak meg az emberek megcsodálni,ellentétben a sok fostos 4T mellett úgy mentek el,mintha dacia lett volna.
"A gyári 15-ös áttétel azért szar a CBR-en (azért használhatatlan a 6. sebességi fokozat) "
Nem csak a 6. fokozat,az egész gépjármű egy kalap fos
Szerintem CBR 150-et nem árusítják Európában, hanem ázsia piacra dobták ki,tehát semmi köze nincs a 125-höz. (lsd. NSR 125 vs NSR 150 RR). Emelkedőn autóknak is szokott esni a fordulatszám,mert nem hegymenetre van áttételezve.
jó, de nekérdezzünk már ilyen baromságokat, h ha egyszer beleforgatták 7,000-be akkor maradandó károsodást szenved-e! Én meg egyszer erősen húztam meg a féket, akkor leég a fékbetét?
NE hallgass rájuk, szeretnek ám :D PLáne, mikor szidod a motorjukat :)
Váá és képzeld, vettem énis új motort :) Négyütemű :D:D:D:D:D:D Dede legalább V2-es :P
De inkább azt meséld, hogy vannak a füstokádó sárkányaid?
Nem vettem még észre hogy az összestopikból kiutálták a mocskos nagy pofádat.....?
Aklkora egy gyökér vagy mint az állat...nem tudom kinek képzeled te magad.....fogadjunk hogy motorod sincs csak a pofád nagy...képet miért nem raksz fel?Félsz hogy mindenki kiröhög?
Igencsak ráv***néd azt amid nincs a kis cbr-re ha lenne egy neked is!gyökér
Lenne egy kis gondom..
Van egy 125-ös CBR és egyszer álló helyzetben feldőlt. Semmi baj nem lett rajta azt leszámítva, hogy hidegen (csak hidegen) nincs rendes alapjárat. Melegen van, és hidegen, melegen is megy a motor, nincs azzal baj.
Azt írták a motor gépkönyvében, hogy egy feldőlés után érdemes végrehajtani egy forgattyúsház szellőztetést. A szervízben mondták, hogy más is lehet.
Szerintetek?
Nem csak a 6. fokozat,az egész gépjármű egy kalap fos
Szerintem CBR 150-et nem árusítják Európában, hanem ázsia piacra dobták ki,tehát semmi köze nincs a 125-höz. (lsd. NSR 125 vs NSR 150 RR). Emelkedőn autóknak is szokott esni a fordulatszám,mert nem hegymenetre van áttételezve.