Ez univerzális cucc, minden kamerát rá lehet nyomni aminek van menet az alján (általában mindegyiknek van) és bármilyen szögben fixálni lehet vele a kamerát és mindenféle mókás helyre föl lehet rögzíteni. Gondolom már láttál Dr. Sardonicus onboard videókat. Na. Ő is ilyesmit használ.
A motorinfo.hu-ról lehet megrendelni. Személyszerint a Benzsó-tól.
na azt megköszönném! majd akkor felveszlek MSN re ha megvettem!
nekem nem kell hogy olyan hű de nagy dolgokat műveljen az a lényeg hogy egyszerű legyen kezelni!
az összes kamera és fényképező alján egységes furat van... szép is lenne mind1ikhez csak külön lenne állvány.. a különbség h a kameráknál van egy kis csapágygolyó is, de attól még ugyanugy lehet használn fényképezőhöz is...
Ha megvetted a kamerát szívesen átküldöm MSN-en a videó-vágó progit amit én használok(Video Impression 2). Nem annyira profi mint a Vega (kevesebb benne az effekt) viszont tényleg gyerekjáték kezelni.
hát a premiert meg a vegast meg lehet tanulni egész könnyen... az after effects-hez nem árt könyv meg valaki aki ismeri....
ezek mind durván fizetős progik... gondolom p2p-ket meg a torrenteket nem kell bemutatnom
Az avi az sokkal rosszabb minőségű formátum, viszont nem foglal olyan sok helyet. De jobban megéri egy nagyobb kártyát venni és a jó-minőségű mov kiterjesztést használni.
Én most egy ilyen kis okosság beszerzésén töröm a fejem. Ez endurokra is jó.
az avi is jó, én csak azt nem szeretem amikor valami egyedi céges formátumot használ és akkor csak a fényképező progijával tudod megnyitni... egyébként renderelésnél én azt vettem észre h az avi nem bírja annyira a lassítást... a mov meg a wmv sokkal szebben csinálja.
az ulead az elég alap...
Igen, 640x480-as a legnagyobb felbontása de a videóim 320x240-essel szoktak készülni, mert még nem vettem bele normális méretű memóriakártyát.
A kilassítás alatt azt értem amit már a számítógépen a vágó-programmal tudsz csinálni.
és a rögzitést azt szerinted hogy oldjam meg? mert én nem tudom a moci tankjára tenni onnan ugyanis semmi nem látszana:)
vagy a tankra tegyem és tegyek alá két lexikont?
amikor premierrel vagy vegassal vagy valami videószerkesztő progival lassítod... a gép iyet nem tud.
éljen a vegas és az after effects páros:) egyébként mov-ban rögzít szal zsír, nem saját formátumot használ.
Igen, úgy van ahogy bencce mondja. Egy Dimage Z1-es digit-fényképező és 15 vagy 30-as beállítás között lehet választani. Nézd meg a videóim között a Szezon-nyitó Dunlop Trophy és a Másfél perc alpok-adria videót. A Dunlop trophy-s 15-ös beállítással készült (az témyéeg szaggat) de az Alpok-Adriás az 30-assal lett fölvéve. Szerintem az nem szaggat, de nézd meg és döntsd el Te. 30-assal akkor szaggat ha kilassítod, de akkor se vészes olyan nagyon.
mennyibe fáj amúgy egy ilyen?