Ááááá, totál hulla vagyok. Most értem haza Kakucsring-ről. Kegyetlen fárasztó egy pálya. Alig tudtam feljönni a lépcsőn.
A pálya nagyon jó, viszont a CBR-nek vannak hiányosságai amin változtatni kell. A lábtartóm annyira leért, hogy a fékpedál teljesen elcsavarodott rajta. Magasabb lábtartót kell rá rakatnom, mert ezzel a gyárival lófasz lesz itt nem csillag.
Valooo,
nagy pöcsök vagyunk hogy múltkor nem próbáltuk ki a pályát. Ne ítélj elsőre! ez a tanulság.
Full olyan a pálya mint az euroring, csak rövidebb és televan sikánokkal. Szóval nem egyszerű pálya viszont fárasztó .
Én szívesen benne lennék ha jönne valaki velem a környékről mert egyedül nincs kedvem 300-400km-ert motorozni De akkor szerintem ezt nem 1 napra kéne tervezni. Minimum 2.
Haveromé ment szét, pontosan nemtudom mennyi van benn de egy olyan 8000 km körül. Mondjuk nem kíméli a gépet, lehet a stoppitól ment szét, de neki valami olyat beszéltek a hondába hogy a rovarok maradványaitól ment szét az a gumigyűrű vagy mi. Állítólag szerves anyag miatt gyengűlhetette el, nemtom pontosan, és nem akarok hülyeséget írni se!
Sziasztok!
Biztos láttatok már olyan gumipók szerű hálót amivel a csomagokat lehet rögzíteni a hátsó ülésre. A kérdésem az lenne hogy olyat hol lehet kapni? Kedden megyek haverral a hondába, mert szétment az első teló szimeringje és ömlik neki az olaj, ha már ott leszek rákérdezek.
Nemtom, Ti hogy vagytok vele, de én mindíg tartok attól, hogy mikor pakolok az iratok között az üllés alatt otthagyom a kulcsom és úgy zárom vissza. Ezért legalább 2szer megnézem hol van a kulcs Akkor nincs gond mikor itthon vagyok mert pótkulccsal ki tom nyitni, de mikor vidéken vagy akár több 100 km-re távol vagyok akkor kicsit szar lenne bezárni
Vagy csak én vagyok ennyire hülye?
Gondolom valamikor hétvégén lenne.
A pálya nagyon jó, viszont a CBR-nek vannak hiányosságai amin változtatni kell. A lábtartóm annyira leért, hogy a fékpedál teljesen elcsavarodott rajta. Magasabb lábtartót kell rá rakatnom, mert ezzel a gyárival lófasz lesz itt nem csillag.
Valooo,
nagy pöcsök vagyunk hogy múltkor nem próbáltuk ki a pályát. Ne ítélj elsőre! ez a tanulság.
Full olyan a pálya mint az euroring, csak rövidebb és televan sikánokkal. Szóval nem egyszerű pálya viszont fárasztó .
Cbr-girl és a többiek akik irtátok hogy jönétek mere laktok hol találkozunk irjatok,de inkáb msn-en
Biztos láttatok már olyan gumipók szerű hálót amivel a csomagokat lehet rögzíteni a hátsó ülésre. A kérdésem az lenne hogy olyat hol lehet kapni? Kedden megyek haverral a hondába, mert szétment az első teló szimeringje és ömlik neki az olaj, ha már ott leszek rákérdezek.
Vagy csak én vagyok ennyire hülye?
Szal, ezért veszem fel a bőrszerkómat!
-én régen estem 1et Hernádon a 125-ösömmel...nem volt kellmes !