Én tankpaddal kezdeném, mert az kell. Különben a sliccével szétkarcolja a fényezést a tankon.
Utána felnicsík, mert az olcsó és sokat dob a motoron optikailag. Utána kipuff, mert anélkül nem teljes a CBR. A chip az hülyeség, arra nem költenék pénzt. Bukógombát dobjatok rá inkább a "chip" helyett!
Az állat kölcsönadta valami fakezű haverjának és az összetörte. Ez a tapasztalat
Ja meg az a tapasztalat, hogy zabálja a benzint, viszont a kezdőbb R1-eseket körbemotorozza vele az Euroring-en (mondjuk azokat énis ).
nah Rocky készvan a mocom! ugyhogy csak szólj hogy mikor megyünk e-ringre..:Pvagy csak sima motorozásba is bennevok ! jah és mindenkinek jó motorozást és szép időt kivánék!
Engem már kiráz a hideg ettől a sok "Trágyapáti" motorostalálkozótól. Szaporodnak mint a nyulak. Lassan már minden kis vidéki tanyának lesz saját motorostalálkozója Eddig is csak a PilisiSolymok féle motoros-felvonulásra jártam, de idén már kihagyom. Gyök-kettővel araszolni a tűző napon, miközben a helyi simson-os robeszos taknyok agyatlanúl cikáznak a motorosok között. Nem kösz, többet nem kérek belőle.
Utána felnicsík, mert az olcsó és sokat dob a motoron optikailag. Utána kipuff, mert anélkül nem teljes a CBR. A chip az hülyeség, arra nem költenék pénzt. Bukógombát dobjatok rá inkább a "chip" helyett!
áhh bakker, kölcsönadtad és összetörték? remélem azóta olajos heringként szolgálják fel a srácot konzervben!
Ja meg az a tapasztalat, hogy zabálja a benzint, viszont a kezdőbb R1-eseket körbemotorozza vele az Euroring-en (mondjuk azokat énis ).
nah Rocky készvan a mocom! ugyhogy csak szólj hogy mikor megyünk e-ringre..:Pvagy csak sima motorozásba is bennevok ! jah és mindenkinek jó motorozást és szép időt kivánék!