Ne felejts el, hogy a CBR125 eredetileg CBR150 volt, ami ugyebár 22 lóerős. A lecsökkentett térfogatú hengeren kívül, minden alkatrésze megegyezik a CBR 150-esével (főtengely, csapágyak, áttételek stb.). Szóval ezzel a beavatkozással csak visszakapja a motor az eredeti férfiasságát . Semmi olyan töblet terhelést nem kap, ami meghaladná a gyári értékeket. Sőt! ugyebár a malossi hengerrel is csak 19 lóerő, ami még mindig az eredeti teljesítmény alatt van.
Gyors helyzetjelentés a 166-as malossi hengerről. Gond nélkül üzemel. Már 300-400 km-et belerakot a haver. Bejáratósan, óvatosan pörgetve, 6-ban nyomatékból simán gyorsult 150-ig. Kicsit fülig ér a szája agyereknek Majd megírom hogy mennyit megy ha már rendesen lehet neki húzni.
Hali! már 2 hete nem voltam mert nem volt gépem és most utolag olvasgatom a forumot.
CBR-Girllehet megyek a talira, adj egy msn-t. Rocky neked meg utólag Boldog szülinapot
RS50 es idoszakom vegen kicsit beleuntam am otorozasba és ugygondoltam nem kell 2 ütem , nem kell mindig pörgetni meg ilyenek... de most igy belegondolva visszajött ez az idoszak , amikor varom hogy nyisson a power szelep , és megugrik a motor :) Ez van :D
Mondom , h nagyot meg nem akarok , ismerem magam , tudom h bolond vagyok , és tudom h hasznalom a kis cbr t is...
Jövö heten engem neznetek az MTV n...
Pénteken d.u. indulnánk Kiskunlacházáról Szalkszentmártoni 3napos motoros találkozóra és embereket keressünk akik jönnének. van jelentkező ?
még mindjárt sajnálni fogom hogy eladtam
egy ilyen mocit vettem amúgy
ki is akart lőni velem annó vmi RS sel vagy mivel? most megtehetni
Gyors helyzetjelentés a 166-as malossi hengerről. Gond nélkül üzemel. Már 300-400 km-et belerakot a haver. Bejáratósan, óvatosan pörgetve, 6-ban nyomatékból simán gyorsult 150-ig. Kicsit fülig ér a szája agyereknek Majd megírom hogy mennyit megy ha már rendesen lehet neki húzni.
CBR-Girllehet megyek a talira, adj egy msn-t. Rocky neked meg utólag Boldog szülinapot
Jövö heten engem neznetek az MTV n...