Ezek közül a talik közül sztem én igencsak eljutok valamelyikre. Ha nem is ottalvósra de odanézősen biztos. Májusban voltam Győrújbaráton az nagyon ott volt. Sátoroztunk rendesen péntektől vasárnapig. Anyám......
A Blues Company miatt már megéri egy találkozó!
kuuuuuuuuuurrrrvaaaaaapicsááába :))))
jujj ezt csak most nézem! 135? :)) Énnekem a viszonylag hivatalos rekordom az 145, de lehet hogy csak véletlenül odalengett. ,mer nagy sebességnél van kilengése a mutatónak... ugyebár :)
Kiment a kilóméterórám 26945 km-nél. :( Rocky, te irtad népitéleten hogy neked is meghalt? Ilyenkor nagy valószinüséggel csak spirál csere nem? Ja és mennyibe kerül? :S Eddig csak haverral vettünk a simsonjába :)
tegnap 135öt ment a kicsike:D ugyhogy most dícsérgetem:))) amugy elvok vele csak már kezd kicsi lenni:) de sztem ha elöállnék itthon anyum elött az ötlettel h nagyobb kell felkötné magát:D igyis mindig idegeskedik:S
A Pannoniaringen augusztusban lesz CBR 125 R Kupa. A pontos időpont még nem ismeretes. A komáromi Honda kereskedés rendezi ezt a sorozatot, náluk kell érdelődni.
Háj evribádri!
Most voltam szász-nál, és megérkezett a 2007-es cbr. 2db fekete.
(Ma reggel tesztkaraván során egy csávó 30 méter után bukott egy cbf500-zal)
pancsiring nem bábolnán van.elég fura lenne azér a pannóniaringen cbr125 kupát csinálni,ott aztán már tényleg alig 1-2 helyen kell csak elengedni a gázt,euroringen kéne azokkal meccselni,nem ilyen gyors pályákon
A Blues Company miatt már megéri egy találkozó!
kuuuuuuuuuurrrrvaaaaaapicsááába :))))