nekem is:) porcot már kiműtötték belőle. kondizni lábra nem is tudok meg legugolni is csak ugy h oyan hangokat ad ki mintha egy pólónak az anyagát tépnéd szét meg kattog mint egy 70 évesé. térdelni sem tudok vele:) de emiatt nem hagyom még abba...
hát a kori nagy önbizalmat adott a freestyle síeléshez ezért mivel a korival a 2,5-3 métert még bevállalom (ritkán) mondjuk 180-ban vagy 360-ban ezért ennél egy jóval magasabb helyről sível már nem sikerült, seggre érkeztem és összezuhantam. azóta kb 3 centivel alacsonyabb vagyok:) aztán a visegrádi motoros taknyolásom is akkor történt amikor még nagyban el volt törve...
egyébként vannak oroszországban helyek ahol egész magas %-ban tudják gyógyítani az iyen idegszakadásokat őssejtekkel... csak jó sok pénz.
te mit csináltál? egy crossos srácnak kb 1 hónapja solymáron törött el az 5. csigolyája és szakadt a gerincvelője...csigolyát kipótoltál titániummal,gerincvelő még kérdéses,de lehet van rá megoldás!
nekem 3 törött el... gerincvelő megmaradt bár mondták h nem sok kellett h berobbanjon az egész... meg azt is mondták h qrva nagy mázlim van másnak réges régen iyentől szétszállt volna az egész... na mind1.
h dolgozta fel a srác?
én emléxem h 3-4 hétig elalvás előtt mindig nagyon szarul voltam h most nem sokon múlott h tolókocsival közlekedjek... aztán 1 hónap múlva elfelejtettem és ugyanugy ökörködök tovább mindennel:))
te csak a gerincedet töröd majd el mint a legtöbb crossos... bár annyira nem para, én is eltörtem már:) legyen neked is iyen szerencséd h utána még járni is tudsz:)
uhh miyen rég koriztam iyen pici csöveken...
egyébként vannak oroszországban helyek ahol egész magas %-ban tudják gyógyítani az iyen idegszakadásokat őssejtekkel... csak jó sok pénz.
de nem egykorú velünk..idősebb....40körüli
h dolgozta fel a srác?
én emléxem h 3-4 hétig elalvás előtt mindig nagyon szarul voltam h most nem sokon múlott h tolókocsival közlekedjek... aztán 1 hónap múlva elfelejtettem és ugyanugy ökörködök tovább mindennel:))
egyik ismerősnek eltört két csigojája+gerincvelő szakadás...annyira nem fless...
deréktól lefelé bénulás...
de szerintem ti se nagyon szoktatok széguldozni
aki száguldozik,előbb utóbb meghal...ez benne van a pakliban...
mingyááá meg is kérdezem, hogy hogy bírta a pereceket
a Mamusz-nak nem ugyanilyen bőrszerkója van amit kinéztem magamnak? mintha valami hasonlója lenne