Vannak 400-as CBR-ek, és 400as VFR-ek. Attól függ, mi tetszik. Sornégy (visít), vagy vénégy (duruzsol). RVF-et is megpróbálhatsz, de sok reményt ne fűzz hozzá, hogy kapsz :)
Igen velem. Megnéztem 400 méteren olyan 110, jó melegben tiszta aszfalton néha kijön a 115 de az időt még mindíg nemtom Ja és én 82kg vagyok szal lehet ettől többel is menni! Az a baj, hogy mindkét végén kereszteződés van és kicsit félek a féktávtól, hogy becsúszok a közepére! 110 felett már mindkét kerék csúszáshatáron van úgy kell fékeznem, de legalább izgis
Szerintem az, hogy hogy megy nem évjárat függő, inkább bejáratástól és az az utánni vezetési stílustól függ. 2 személlyel is halad, nekem 100-110-et símán viszi utazóban kivéve ha nagy szembeszél van. Persze lomhább kicsit, de azért odateszi magát! Abszolút megvagyok vele elégedve, nagyon szeretem nagyon egybe van a gép. És az a tudat hogy soha nem fog cserbehagyni, fellülmúlhatatlan. De nem akarom tovább fényezni, remélem Te is saját tapasztalatból rájössz ezekre!
Sziasztok! Én most szeretnék egy ilyen 125ös CBR-t vásárolni. De előtte szeretnék kérdezni tőletek pár dolgot róla. Melyik évjáratot érdemes megvenni? (mert már olvastam h egyik kicsit jobban megy stb, bár lehet ez nem évjáratfüggő) Meg még az hogy kétszeméllyel mik a tapasztalatok? Köszi, előre is a válaszotok. Üdv: Dávid
Aham 4t. Hát mivel nem én vesztem a gépet, hanem apa, és ő azt modta hogy 250-től nem vesz nagyobbat...Majd jól szétnézek a kínálatban, azért lehet jókat találni.
4tben gondolkodsz? 250es? hááát, én lehet nem vállalnám be. Újabbat nemigen kapsz, a régiek meg már kaptak eleget az élettől. Talán valami 400as inkább...
Még nem tudom, 250-esre gondoltam... majd elválik, először adjam el, még annyira nem nézegettem h milyen a kínálat 250ben. Esetleg van valami javaslatod?
Sziasztok!
Úgy döntöttem hogy megválok szeretett CBR-emtől, mivel nagyobbra akarom cserélni.Jó álapotban megkímélt, 13000km-et futott, vadi uj gumi.Bővebb infó: bmw2005@freemail.hu-s emailcímen. Képeket az adatlapomon talász.
Arra vki válaszoljon,. h szélesebb a 2007es, mint az elődei?