Miért nem hagyod abba ezt fosrost vagy mi vagy te...
Én nem védem a cbr-t most meg, mert nekem még nincs meg, de a többiek kiállhatnának érte.
Nemtudom, hogy jössz ahhoz, hogy a cbr fórumon osztod kifelé...még máshol rendben, de ITT?
Mindenki ismer, igaz...MINDENKI UTÁL! Így tovább, írok a modinak, és kitíltanak!
Neved van...az biztos, ezt nem is kétlem! Csak nem mindegy, hogy pozitív vagy negatív jelentésű az a név... A másik meg az, hogy én nem tartom magam olyan nagy valakinek mint például Te szal nekem nem is kell, hogy tudják a nevem, de valahogy az az érzésem, hogy rólam mégis több jót tudnak elmondani, mint Rólad. Szar ügy. Na inkább magadra hagylak a hülyeségeddel együtt és inkább megyek kerülök egyet.
nagyon apro lehet az orom,ami a CBR 125-hoz kotodik. :)
most jottem vissza,egy tok jot motoroztam,es csak szanlak titeket,hogy ezt sosem fogjatok megtapasztalni.
Ha nekem olyan jó motorom lenne, mint neked, és győzném tankolni, fostos, én biztos motoroznék! Nem pedig a gép elött ülve rontanám el mások eszmecseréjét és tenném tönkre "apró örömünket" !
Látom tudsz olvasni, gratula! Tudod Te is olyan vagy mint a többi kis okoskodó barom, jobb esetben van valami kétkerekű járműve ami talán nem canga és osztja az észt hogy így meg úgy.... motoros tapasztalata meg egyenlő a 0-val.... legalább ha az értelem minimális voltát mutatnád...de nem... Így jártál
Figy, ha nem tudsz értelmes ember módjára viselkedni akkor nem muszáj ide irogatni! Itt eszme- tapasztalatcsere a lényeg nem a fikázás, szal lécci hagyd abba! Kössz
pénteken voltunk bennt a kecskeméti hondánál érdeklődni, hogy hol van a haverom cbr-je már stb .... és kecskeméten vannak már bedobozolva még papírok jönnek rá aztán szerelik össze ővé lesz az 1. cbr125 "07 (fehér-fekete)
Én nem védem a cbr-t most meg, mert nekem még nincs meg, de a többiek kiállhatnának érte.
Nemtudom, hogy jössz ahhoz, hogy a cbr fórumon osztod kifelé...még máshol rendben, de ITT?
Mindenki ismer, igaz...MINDENKI UTÁL! Így tovább, írok a modinak, és kitíltanak!
most jottem vissza,egy tok jot motoroztam,es csak szanlak titeket,hogy ezt sosem fogjatok megtapasztalni.
nem kell kitoltenem a profilomat,hogy mindenki tudja ki vagyok...ellentetben veled...egy vagy a sok 100 kis pocsbol
2. 8 eves korom ota motorozok (8-at versenyeztem),szoval kinek is lehet tobb tapasztalata
kinotted a DT-t?es ezert vettel egy szarabb motort?sok esz kellett hozza.
Amúgy a 2007es szélesebb is, vagy csak úgy néz ki?