És akkor 850 lesz az ára? Engem eléggé zavar hogy a tavalyi megmaradt modellért, ami egy évig ott állt a kereskedésbe még az eredeti árát kérik. Ez nem valami vásárlófogó magatartás sztem! Ha csak abbol indulunk ki hogy még oda is viszem szervízbe akkor is 680 000 ft körül lenne a reális ár! Tavaly lazán lenyomták egy 100-assal az árát a megmaradt modelleknek.
12960. vagy
Kiskunhalason az Iron Motors-nál, de ők kapnak az első 20 darabból, szóval mindenhova kb akkor érkezik meg, de nem biztos teljesen az időpont, pesten mondták nekik.
Z3,
most jut eszembe hogy miért nem mész az Euroringre pályázni? Ott nincs ccm alsóhatár. Legalábbis már többször láttam 50-est karistolni az Örkényi pályán.
én elbőgném magam ha így reklámoznák a motoromat :) De úgylátszik a célpiac meghatároz mindent!
de elnéztem, és összezavarodtam, tök ciki
úristen úristen úristen!
köszke
Kiskunhalason az Iron Motors-nál, de ők kapnak az első 20 darabból, szóval mindenhova kb akkor érkezik meg, de nem biztos teljesen az időpont, pesten mondták nekik.
most jut eszembe hogy miért nem mész az Euroringre pályázni? Ott nincs ccm alsóhatár. Legalábbis már többször láttam 50-est karistolni az Örkényi pályán.