Basszus mi bajod van? Mondtam valami rosszat?! Amúgy meg szerintem többet tudok a cbr-ről mint pár tulajdonosa....
De nemtom mi bajod van. (Méghogy az aerox szar... )
13000.
Nem volt baja mondta nekem. Csak lassan kellesz bele tankolni, mert mikor megvette akkor teletankolta és már fogyóban van
Mi ez ha nem megbízhatóság...
Amuyg volt vele malamiylen probléma ilyen sok kilóméter alatt vagy csak tankoltad és huztad a gázt? VAygis hát nem sok kilométer de fél év alat elég húzós szám.
145km6h nál 10500-at forgot a gép és 2005-ös évjárat, német országból hoztuk és le volt fojtva a moci 100-ra 100 nál nem ment jobban elvittem szervizbe kiszedték belőle az elektronikus fojtást és igy megy 145-öt de nem szoktam enyivel menni vele mert kimélem 100-120 az utazom
nyaha haverom tegnap rendelte meg az új cbr-t már úton van fekete 07es cbr, jún. első heteibe megyünk majd át venni ...... remélem azért elég normálisan nézz ki a motor ha ennyi pénzt költ rá
Nekem már 13850km körül van benne. Télen is használtam mivel nem volt hó. Semmi különöset nem vettem észre. Kicsit lassabban melegedett fel, de ez ugye a hideg miatt természetes. Ugyan úgy viselkedett.
Ma 11 elött Kiskunhalason a kopolyai úti kereszteződéssel szemben a bolt elött láttam egy piros CBR-t egy hölgy soförrel, esetleg itt van az illető?
Ajnye ez fra na mindegy. Amuyg az a narancssárga a tied? NAgyon szép. Hány kilómétert van a gépbe? Amuyg van oylan aki használta márrendeszeresen hidegbe is oylan 0 fok körül?
De nemtom mi bajod van. (Méghogy az aerox szar... )
13000.