Ez most úgy van, hogy mivel benntmaradt a szalonokban egy csomó eddigi cbr ezért levitték az árat 10%-al, hogy jobban vigyék és hogy legyen hely az újaknak, amúgy nagyon el akarják adni őket, ezért még esetleg plussz engedményeket is adnak ha ügyesen kérik, úgyhogy azt kell mondanom hogy a 2007-es ugyanúgy 850 lessz mint tervezték, a régieket meg levitték 695-re vagy menyire...
Amúgy ma ojat motoroztam... még 60-al is élvezet vezetni. amikor elterveztem hogy kéne egy motor eszembe se jutott hogy így megfognak nézni az utcán
Amúgy az MT tényleg szar a köbön hosszútávon, rövidtávon még egész elviselhető...
Mindenki a gyári helyén tartja a rendszámát vagy van valaki aki a cbr-én az ülés alatt?
Mert nézegetem egy ideje hova lehetne rakni az ülés alá lene is neki fogatás!
Most néztem a honda.hu-t és láttam valami 1 hónapos akciót, meg hogy cbr-ből 10%-ot elengednek!
Most már csak az a kérdés hogy a 06-os megmaradt darbol enegedik , vagy az ujból?Esetleg mindkettő szériából?
A másik meg hogy ha becserélem a robogóm akkor is lejön e az a 76 000 ft?
Sztem sok különbség nincs ybr és cbr között gyorsulásba! Talán otthagyná a cbr az ybr-t, mert az ybr-en semmi idom, és aerodinamika azon a motorn max álom marad! Meg másabb az áttétel is.....
Erre én is kiváncsi lennék!
Amúgy visszavették a cbr árát 600 akármennyire?
hat nemtom .. en ha odahuzom hatosba 6 ezernel (50km /h kb)
akkor nekem 70-73 korul indul meg kb 90 ig
de regen mashogy indult meg nemtom miert van ez igy most
De ezt már modntam is neked, hogy ez csak sajnos látszat....:( Fel van fújva mint egy lufi. Hondáék is csinálhatták volna szerintem, de ők spóroltak az idomokon....
80nál még húzott akkor? A TZR 80után biztos gyengélkedik már
olyan keskeny mint egy bicaj.ez volt a problem vele főleg tzr után...nézzétek meg...szélesebb a vifer 400nál amúgy nem volt vele problemem.nem gyorsultunk
Mi így most megvettük a gépet 695E Ft-ért üzembehelyezést a kereskedő állta, az új meg legjobb értesüléseim szerint 850E lessz. Nekem ez a külömség elégé számít. Am meg tudná valaki mondani hogy az MT mennyire számít jó márkának?
kivancsi vok hogy meik meg jobban a cbr v a ybr ?
annyit tok hogy a ybr-t legyorsultam es igy szeretnek kovetkeztetni ..
habar a ybr szarul lett bejaratva ...
Az enyém sincs azt hiszem, 3500km van benne.
Sőt, az öcsémnek is ilyenje van és az övé is 125-öt megy.
Lehet, hogy van valami +folytás a mienkben? (+valószínűleg más áttétel lehet a tiedben)
(Am milyen magas vagy? kg ? )