CSak májusba jön a uj cbr! Hát ez m,arha nagy kár azthittem már holnap a győri motor kiállításon látni fogok egyet de attól még lehet nem? Amuyg drágább let mint a régi?
Hello!
Már régen írtam ide. De sztem is motor az YBR . Nyitott kipufogóval állat hangja van . (nekem is az van.) Kényelmes, 2 litert fogyaszt. Mondjuk jól jönne még pár lovacska de azért jó így is.
Szia!Bocsi h én válaszolok de pont itt van egy barátomnak egy YBR-e és csináltak rá egy dobot amivel olyan hangja lett mint a 640es KTM nek meg vett rá sreetfighter kormányt és nagyon jó kis moci......de azért nem egy sportmoci!
Hát az márnem hogy késő. Legalábbis nekem. Már elkezdtem az A1-et, és most a yamahába van egy jó kis akció. És akkor YBR lenne. Csak hát ugye az nem egy ilyen jó kinézetű gépezet, de akkor esetleg annka nekiállnék felspécizni. Vagy gondolkodtam rajt h idomot kéne rá gyártatni, de az nemtudom mennyire megoldható.
Szóval most nagy a döntés. Mert mivan ha nem akciózzák le a 06-ost, mert 06-os már nem fog annyit érni.
Sziasztok!
Kb mikor jönnek a 07-es cbr-ek a magyar kereskedésekbe? Csak azért mert ha azok megjönnek akkor gondolom a 06-os megmaradt darabokat leárazzák......
Én úgy tudom, hogy egy napon lesz a kampány nálunk (mármint a tiétekkel), hát mi wsternre fogtuk a stylet aztán verekedés, meg kánkán, piálás(szigorúan, tea), meg vonatrablás meg ilyenek csak jó legyen az idő, motoral akarok menni!
Igen, megyek a versenyre énis (szurkolni Windsurfer, Dadis és MitoGeri kolégának ) meg úgy egyébként is. Nekem nagyon bejön ez a motorversenylátogatás dolog. Nem is igazán értem hogy miért panganak a lelátók
Ez jó akkor lehet elhozták erre a hétvégére győrbe!
most megsértődtem
Már régen írtam ide. De sztem is motor az YBR . Nyitott kipufogóval állat hangja van . (nekem is az van.) Kényelmes, 2 litert fogyaszt. Mondjuk jól jönne még pár lovacska de azért jó így is.
Szóval most nagy a döntés. Mert mivan ha nem akciózzák le a 06-ost, mert 06-os már nem fog annyit érni.
Kb mikor jönnek a 07-es cbr-ek a magyar kereskedésekbe? Csak azért mert ha azok megjönnek akkor gondolom a 06-os megmaradt darabokat leárazzák......
(CSak) holnap legyen jóidő! (megyünk forgatni, kampányfilmet)
aznap egész jó 14 fok lesz...
én is a +15 fok feletti hőmérsékletet várom, de egyenlőre nem akar jönni. sztem csak áprilisban kezdődik a pályázás:(