adtatok már fel ott hirdetést ? abba a mezőbe nem lehet félreklikkelni! valahogy félreirta szegény ! de igy legalább egyedi a motorja! jobban el tudja adni!
rs 500 v4es 134kg 197 Le 337 a vége, ahol gixer pályán 240et megy max, ott még nem mértek ennél a moccnál 290nél kevesebbet, legtöbb meg 321 , és nem létezik olyan darab ami még ne lett volna megfektetve , ezt persze csak úgy megjegyeztem hogy okuljatok
hát pénteken 14-16 ig szerintem egyedül leszek szóval ha nem akarsz nagyon kikapni akkor ugy intézd hogy 16 után érj csak rá maradj bent plussz órákra a suliban
ezek titkos japán fejlesztések amit osztrák mocikba épitettek és igy tesztelik a mire képes egy motor ha nem ül rajta senki csak a robotpilóta vezeti! olyan mint a KITT csak motojba
hát itt is gondolom rocky ismered r.3.14et velük szoktam motorozni meg van egy két haverja hát egyenesben van mikor kicsit oda húzzák aztán bevárnak mert jó fejek de azért kanyarokban rakom én is oda hogy tudjam a tempót tartani
Nekem idén lesz 3 éve hogy a CBR-t gyűröm. És ugyan jól elvagyok vele és imádom a kanyarokban büntetni vele a népet, de azért mégiscsak frusztráló, hogy az egyenesekben lelkiismeretfurdalásom van mert tudom, hogy csak miattam megy mindenki 130-cal
http://www.motor.hu/motor_vpage.jsp?id=48474
Két személlyel már tényleg rángatnod kellesz a CBR-t az ördögi aerix ellen Gyorsulásban elkaplak
(most csak azért oltogatom őket, mert ők is szokták olvasni a fórumot de pssszzzzzz.... )