Szerintem is értelmetlen a vita. Mind a kettő kezdő motor. Tanulni kell rajtuk és kész.
Szezon végén eladom a kék drágaszágom és énis 600RR-re teszem a valagam. Mondjuk akkor meg gondolom az lesz a téma hogy a CBR vagy az R6 a jobb-e? (az gixxel és a ninja ugyebár köztudomású, hogy sokkal ratyibb) CSAK HÜLYÜLÖK! NEM KOMOLYAN VENNI! a ninja és a gixxer is jó... csak nem annyira (csak vicc)
Pisti hát én tudom hogy 160 ast nem lehet 125 össel összehasonlítani de ez azhogy rs-t sohase fogod meg honnan tudja nem baj 1 év és 600RR nem foglalkozok rs-el
ennyi erővel a 2T -t sem lehet hasonlitani a 4T hez! a kétüteműnek kétszer annyi a hasznos üteme mint a miénknek! igy könnyű erősebbnek lenni ! egy 2T 125 öt öt hasonlitsatok egy 250 4T hez esetleg !
hát én most abban bizok hogy rosszidő lesz! tanulnom kellene egész hétvégén de ha jóidő lesz akkor ugyis motorozás meg barátnőzés lesz a vége! de egy rövid kis városi vadulásba benne vagyok
meg te irtad hogy agyontuningolva semmi esély sorolom: 160-as henger rendszer szűrő fúvóka lánckerék gyertya meg kiállok a cbr-es kollégák mellett én is 4T hangért rajongok főleg a 600RR a 2007 es 600as cbr 155 kiló a 125 ös kistestvére 125 szerinted
de tény ami tény, a tervük bejött
Szezon végén eladom a kék drágaszágom és énis 600RR-re teszem a valagam. Mondjuk akkor meg gondolom az lesz a téma hogy a CBR vagy az R6 a jobb-e? (az gixxel és a ninja ugyebár köztudomású, hogy sokkal ratyibb) CSAK HÜLYÜLÖK! NEM KOMOLYAN VENNI! a ninja és a gixxer is jó... csak nem annyira (csak vicc)
TeeJay,
itt a link
bele is lehet hallgatni a számokba!
Play With Me a szám címe
a zenekar neve pedig Extreme.
Tyt, nincs meg véletlenül valamilyen adathordozón a Bill és Ted?
Próbálom lenyomozni a szám címét, de mindig csak a második részt dobja ki.