ha úgy érzed, hogy elég rutinos vagy és nem húzod tövig a legnagyobb forgalomba éjjel-nappal akko semmi akadálya! ez minden embernél változó, h mikor tér át nagyobb motorra! én még jó pár évig maradok 125-nél ez fix :P
szerintem idétlen ahogy lerakják a lábukat a kanyarban, egy dolog viszont vitathatalanul előnye a motyónak, az pedig az hogyha elcsúsznak, akkor sincs semmi. Fölállítják a motort és mennek tovább.
és ti cbr után nem vesztek vmi 400ast vagy vmit ? mert azt mondják hogy meghalunk, de egyszer így is úgy is :(
pl ha azt vesszük én mocim 2t ezért megy főként oan 100-105 cbr125 4t az megy 130-140 az meg sztem elég picike külömbség .... idén sajnos a kamion miatt nem tudok vásárolni 25öst csak jövőre tudnák de egy szezonra meg nem veszek inkább megyek egy ismerős mitojával és majd ha össze jönn a kes akkor egy 2002-2003as 600RR én így gondolom .....
vélemény ?
? hát elég durván körbemotorozta azt a piros sárga gépet és annyira nem vol hosszú sz.tem az egyenes hogy visszaelőzze a Husát! de mind1 nekem a Supermotók tetszenek neked meg a gyorsaságik!
rátapintottál a lényegre inkább gyorsulásra vannak kiélezve! de abba levernek mindent amúgy egy hangyafasznyival felmegy 200 fölé! de tényleg csak annyival ! mingyá belinkelek egy videót !
hosszabb távra tuti nem de egy városi mocizáshoz tényleg lenne kedvem! szombaton esetleg kimegyek Tokajba de akkor csak a két b.nőm viszem (CBR + Brigim)
ücsörögtem a kiállításon rajta egy jó 5-10 percet és én nagyon beleszerettem
de csak egy használt 03-04-es 600RR lesz a 125R után (hacsak meg nem nyerem a lottót )
motorokat is gyártanak (de csak mellékesen )) ! és nem is rosszakat ! a 600 as Supermoto "lácfűrészük" pl 2,9 alatt van 100 on melyik gyorsasági is gyorsul ennyi idő alatt 100 ra?
ööööö nem tudom ki nézte tegnap a sport 1 en a motorshow-ot és abba mondták hogy az új cbr 600RR 155 kiló a legkönnyebb a 600as-ok között és a legerősebb közép és felső fordulattartományba mint a többi 600as
pl ha azt vesszük én mocim 2t ezért megy főként oan 100-105 cbr125 4t az megy 130-140 az meg sztem elég picike külömbség .... idén sajnos a kamion miatt nem tudok vásárolni 25öst csak jövőre tudnák de egy szezonra meg nem veszek inkább megyek egy ismerős mitojával és majd ha össze jönn a kes akkor egy 2002-2003as 600RR én így gondolom .....
vélemény ?
nézzétek meg!
de csak egy használt 03-04-es 600RR lesz a 125R után (hacsak meg nem nyerem a lottót )