táblákat le kell szarni..annyival kell menni,ami neked biztosnágos..kalász-pomáz közötti úton sehol nincs 130as tábla...de nekem az is biztonságos volt
amikor mentünk vissza kalászra,ott van ilyen bemérő szerkentyű
gyurinak 108at mért én meg épp húztam hogy utolérjem, 122-t vagy valami ilyesmit mutatott
ja hallottam a vadulást Gyuritól ti is figyelitek a táblákat...mi is:)kis falucska 30as táblával...sutty 80 de lassítottam me villogott egy seatos...jobb félni mint megijedni....
www.nagyvas.hu Itt is van :) vehet szerelhetőt, zsereltet... CBR szerintem kb 6 e -től kapsz szerelhetőt előre.... Hátra meg kb ugyanannyi! De hátra minek?
hát végül is mindnekinek más az izlése csak én azért csináltattam ovált mert mindne cbr-en kerek van gyárilag aztán ez egyedi így de tök mind 1 kerk vagy ovál a hang a lényeg meg a teljesítmény amit dob a dob
szerintem a cbr-re nincs ráírva hogy női motor én nagyon szeretem nagyon jó minden ha valaki ráér a 4 napos szünet ideje alatt és 50 km-teres körzetbe lakik akkor én benne vagyok 1 túrába mondjuk a Zemplénbe ha valaki akar jönni akkor szóljon MSN: kiscoach@citromail.hu innen már 2 en megyünk 2 cbr eddig de még szólok 1 mitós csávónak is
Kis kiváncsi! Majd délután haza gurulok és kitöltöm! Mire vagy kiváncsi?! Egy 2006-os 125-ösöm van (Repsol színben) "extra" : (1030km) Puig Racing Plexi, mini indexek, kedden jön meg a fémfékcső szett, április első felében megy rá egy finster dob...amúgy 21 éves vagyok és nem érzem magamat csajnak...viszont előbb elmegyek a kocsik meg kamionok között a Hungárián mint egy nagyobb gép...
gyurinak 108at mért én meg épp húztam hogy utolérjem, 122-t vagy valami ilyesmit mutatott
amugy bratyómé,de én is szoktam küldeni vele
én voltam ma xt vel amikro találkoztunk..gyurival voltam...
Úgyemlékszek itt is van fémfékcső.