Egyébként utána néztem ennek a CBR 150 r-nek.
Sok oldalt találtam,érdekes modon minden adatot irnak,még a gyertya tipusát is,csak a teljesítmányt nem
Itt egy ilyen tucat link CBR 150 R
Ami már biztos hogy a 88kg valojában 115kg.Igaz könyebb mint a 125-ös,kemény 5kilóval
Ahogy nézem a fékek ugyan azok,kivülröl az indexek meg a tükök ami hirtelen szemet szurt nekem,más nem
Ez úgy kamu ahogy van. Azzal a vaslemez vázzal sose lesz 88 kiló, és egy 250-es 4 üt moci 42Le.
Nem az a hülye aki eladja, hanem aki megveszi! Ja és nagy fék
biztosak vagytok ti abban hogy a régi CBR elejét le lehet cserélni az újére?
ha igen akkor miket kell cserélni? csak a lámpát + fejidomot?
műszerfal ilyesmi fog passzolni?
mert a képeken nekem kicsit másabbank tűnik!
Nézegetem a net-en cbr 125-re hát ha van utángyártott búkócső.
hát Találtam egyet-kettőt. szerintem nagyon komoly 100 % védelem,de pályázni nem érdemes vele,
me ha rendesen bedőntőd abból tutti baszodás lesz:....
de ha valakinek stuntolni támad kedve annak ajánlom.
na csá
fyrgi
Én pályaidomról beszélek! Nem a gyári fejidom ára 50ezer hanem a komplet pályaidom(fejidom. hasidom, oldalidomok, tankborítás és faridom) ebben még nincs lámpa és plexi. Egy jóminőségű dupla projektor 50euro, az Ermax bubis sportplexi pedig 12ezer Ft.
Szóval én úgy számolok hogy a fejidom és a két oldalidom 20 alatt lesz, de ebbe még kel a pámpa és a plexi.
Parancsol, csináltam egy rakás összehasonlító képet.
Komoly gép. Egy ilyenről láttam már vidit valahol. Csodálkoztam is egy kicsit a lámpákon meg tükrön stb azt hittem, hogy normál cbr csak kicsit átalakítva de akkor mostmár látom hogy nem az volt. . Az a 40le 88kg-os motor elég jó arány Kíváncsi lennék, hogy megy a kis gép.
na figyelem mindenkinek !
van 1 db cbr 150-es.eladó. baszki csak 1 db az se az enyém
ez kicsit komolyab vas de csak japánban vam meg thai földi belpiacra készitik limitált szériában.
klikk ide: http://www.hasznaltauto.hu/ker...
szép kis vas anyiban különbözik a 125 től hogy az index bent van a fényszóróbúrában meg a tükör a fejidomon lapul.
+
a motorblok az igazi csemege. 150 cm is powerjetes vagy lapsuberes porlasztóval azé 40 ló..
na jó csemegészést.
az ára is elég korekt 700 ezer ft.
aki azt a vasat veszi meg az nem fog csalodni benne
üdv mindenkinek
a technika ördöge kíméljen meg titeket
fyrgi
Sok oldalt találtam,érdekes modon minden adatot irnak,még a gyertya tipusát is,csak a teljesítmányt nem
Itt egy ilyen tucat link CBR 150 R
Ami már biztos hogy a 88kg valojában 115kg.Igaz könyebb mint a 125-ös,kemény 5kilóval
Ahogy nézem a fékek ugyan azok,kivülröl az indexek meg a tükök ami hirtelen szemet szurt nekem,más nem
Akkor az utcai fejidom azért joval többe lehet mint 50ezer
Szerintem nem is érdemes lecserélni.
Tud már valaki valamit az új Cbr 125 -ről? Job lett mind az előző vagy nem? ÁR stb? HA valaki tud irja meg léccí!
üdv . Norbi
Nem az a hülye aki eladja, hanem aki megveszi! Ja és nagy fék
ha igen akkor miket kell cserélni? csak a lámpát + fejidomot?
műszerfal ilyesmi fog passzolni?
mert a képeken nekem kicsit másabbank tűnik!
Nézegetem a net-en cbr 125-re hát ha van utángyártott búkócső.
hát Találtam egyet-kettőt. szerintem nagyon komoly 100 % védelem,de pályázni nem érdemes vele,
me ha rendesen bedőntőd abból tutti baszodás lesz:....
de ha valakinek stuntolni támad kedve annak ajánlom.
na csá
fyrgi
Ja meg spéci fényezése is van aminek köszönhetően nulla a légellenállási együthatója!
Szóval én úgy számolok hogy a fejidom és a két oldalidom 20 alatt lesz, de ebbe még kel a pámpa és a plexi.
Parancsol, csináltam egy rakás összehasonlító képet.
na figyelem mindenkinek !
van 1 db cbr 150-es.eladó. baszki csak 1 db az se az enyém
ez kicsit komolyab vas de csak japánban vam meg thai földi belpiacra készitik limitált szériában.
klikk ide:
http://www.hasznaltauto.hu/ker...
szép kis vas anyiban különbözik a 125 től hogy az index bent van a fényszóróbúrában meg a tükör a fejidomon lapul.
+
a motorblok az igazi csemege. 150 cm is powerjetes vagy lapsuberes porlasztóval azé 40 ló..
na jó csemegészést.
az ára is elég korekt 700 ezer ft.
aki azt a vasat veszi meg az nem fog csalodni benne
üdv mindenkinek
a technika ördöge kíméljen meg titeket
fyrgi
Az utolsó képen az az arckifejezés az elismerést jelenti!
Gyó gyerekek ráültem az RS-re! ...